recenze

J20

J20

Vše, co jste se báli vědět o životu v moři, ale chtěli jste se zeptat. J20 je hra jak se sluší a patří. Ovládáte sympatickou medúzu a snažíte se překonat všechny nástrahy, skrývající se v několika málo levelech. A že se nebudete nudit, tak na to můžete vzít jed.
Maminky, když jsme byli ještě malí kluci a holky, nás všechny učily, že musíme hodně jíst, abychom byli silní a zdraví. Naše hrdinka, již zmíněná medúza, zde ale momentálně žádnou rodinu nemá a bude se tak muset spolehnout pouze na vás. Všechny levely jsou totiž stavěny tak, abyste pořádně vyrostli a mohli si tak troufnout na nejednoho (mnohem silnějšího) nepřítele.

Potrav je přitom dostatek, kolem dokola se nacházejí různí živočichové, na které když většinou zaútočíte pěkně z dálky, vašim chapadlům neodolají a jsou vaši. Pokud budete dostatečně šikovní, můžete tak velmi slušně zesílit. S většími nepřáteli už to tak snadné nebude, abyste si mohli troufnout i na ně, budete muset být na určité úrovni. Nebudu zde popisovat každý detail, ale můžu vás všechny ujistit, že se všemi důležitými dovednostmi se seznámíte v hned prvním levelu. Těch zde na druhou stranu není příliš mnoho. Velmi důležité ovšem je, že pokud překonáte úvodní seznamování, po zbytek hry budete bez problémů vaše nové znalosti využívat.

Samostatnou kapitolou je audiovizuální stránka a celkové zpracování. Velmi se mi líbila také hratelnost, pokud si budete dávat dostatečný pozor, můžete v kombinaci s výše popsanými prvky dosáhnout opravdu skvělých výsledků. Otázka závěrem tedy zní, necháte naši milou chobotničku v této šlamastice samotnou?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

J20 J20 J20 J20 J20