recenze

Invasion Reload

Invasion Reload

Usedněte do kokpitu své létající mašiny, ozbrojte se raketami nebo lasery a ochraňte matičku Zemi před nájezdy mimozemských hord. Úkol jednoduchý to jistě nebude, oto ale bude zábavnější a o to jde především.
Náplň dnešní hry jsem vlastně vyzradil v perexu, tudíž teď se mrkneme na dnešní hru trochu podrobněji. Na počátku hry si mužete vybrat, jakými zbraněmi se budete probíjet celou hrou. Nečekejte ovšem nějak široký výběr, vybíráte si pouze mezi tím, jestli budete pálit rakety či lasery. Ve výsledku je to jedno, účinnost je stejná, jen efekt je jiný. Ze zabitých nepřátel dle očekávání vypadávají vylepšení vašeho zbraňového systému, štíty či zdraví a život navíc. Po nějaké době narazíte i na bossáky, kteří se vyznačují lepšími statistikami, než tradiční nepřátele před ním.

Co se technického zpracování týče, není příliš nač si stěžovat, jen grafika by mohla být trošku uhlazenější. Invasion Reload není špičkou svého žánru, přesto ani nešpiní jeho nejhlubší dno. Lehký nadprůměr vystihuje tuto hru asi nejlépe. Enjoy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Anteater | 17.10.06 v 13:17

Vypada dobre...taham, sosam...


galerie

Invasion Reload Invasion Reload Invasion Reload

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce