recenze

Invasion of the Weird Chicken Like ThingaMaBobbers

Invasion of the Weird Chicken Like ThingaMaBobbers

Dnešní hra se zapíše do historie Freegame.cz jako hra s nejdelším názvem. Opět v ní budeme zachraňovat Zemi proti velkému množství nepřátel. Tentokrát v podobě agresivních kuřat, která podnikají nálety na Zemi a je jen na vás, jak to dopadne!
Píše se rok 2351. Země opět čelí nepřátelskému nátlaku. Tentokrát se jedná o vzpouru kuřat, která se snaží rozšířit svá takřka nulová práva na život. Jednání se však nevydařilo a kuřata se rozhodla Zemi napadnout a získat tak respekt, který nikdy neměla. Je pouze na vás, kolik jich necháte zaútočit a kolik zastřelíte! Chopte se zbraně a braňte svou planetu!

Tak to by byl příběh freeware hry s nejdelším názvem, tedy Invasion of the Weird Chicken Like Thinga Ma Bobbers. Z něj by mělo jasně vyplývat, o co tedy půjde. Kuřata jsme už v některých hrách typu Moorhuhn stříleli, ale ne tak jako dnes. Dnes se jedná o Zemi, o její záchranu, což nemůžeme brát jako běžnou záležitost.

Vše je jen o rychlosti a přesnosti vaší střelby. Před sebou máte obrazovku plnou kuřat létajících z jednoho směru. Kuřat samozřejmě stále přibývá a vaší trpělivosti obývá, ale musíte vydržet, neboť pár netrefených kuřat znamená konec… Na začátku hry máte možnost vybrat si úroveň (easy, medium nebo hard). Ta se samozřejmě liší od počtu létajících kuřat a jejich rychlosti, takže na začátku neuvažujte o poslední úrovni a začněte hezky od úrovně easy. ;) Na obrazovce máte počet zabitých kuřat a počet kuřat, která vám uletěla. Těchto počtů se řiďte, neboť na nich záleží v otázce záchraně Země. ;) Samozřejmě by vám jich moc uletět nemělo. Nejlépe žádné, ale to se při nejtěžší úrovni každému nepovede. ;)

Název hry je vskutku originální, ale hra sama o sobě už tolik ne. Záchrana Země před kuřaty je hodně sci-fi nápad, ale proč ne. Náplň hry však není nic nového a jde tedy pouze o nekonečné střílení plné krve. Zvukové efekty jsou průměrné, grafika celkem zastaralá a hratelnost na střední úrovni. Nic nového, pouze okoukané od jiných her.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce