recenze

Invasion Force

Invasion Force

Venku zima, doma nuda a nemáte nic na práci – právě proto tu je FreeGame, aby vám zvedlo náladu! Konkrétněji vám vaši pochmurnou náladu zvedneme pomocí dalšího klonu Space Invaders, jménem Invasion Force!
Pokud ti dva (tři?) z vás nevědí, co je to Space Invaders, pak pozorně poslouchejte. Jedná se o žánr her, kdy v lodi, jež pozvolna proplouvá Vesmírem, kosíte nepřátelské létající talíře (nebo podobnou havěť). Netřeba dodávat, že v jednoduchosti je síla a tak je tento koncept velice hratelný a zábavný, což vám ovšem dokáže i dnešní hra Invasion Force!

V IF se vžíváte do role pilota vesmírného korábu. Pravda, není to loď obřích rozměrů, přesto oplývá neskutečnou palebnou silou, jež bude hlavním činitelem úspěchů, kterých budete v této hře dosahovat. Vaším úkolem je postřílet všechny nepřátelské lodě, jež se na začátku úrovně vždy objeví, seřazeni v zarovnaném bloku. Postupem času se ovšem z této formace budou někteří jedinci oddělovat a budou schopni opětovat palbu.

Vy je proto musíte co nejdříve všechny zničit. Jakmile se vám to podaří, postupujete do další, těžší úrovně. Aby jste se ale postupem času necítili znuděni, přichystali si pro vás autoři hry spoustu vylepšení – tady máte rychlejší kadenci, více životů či větší rozptyl střel. Některé tuning věcičky jsou ovšem časově omezené, a tak se z jejich prospěchu můžete radovat jen chvíli. Ještě jsem zapomněl zmínit, že loď ovládáte pomocí šipek a střelbu zahájíte mezerníkem.

Grafika je velmi povedená, jediné co mi vcelku vadilo je titěrnost a tmavost scén. Zvuky jsou o třídu hůř, po delší době začnou být zvuky vcelku frustrující, jak sami poznáte, pokud si naši hru stáhnete. Což bych vám jedině doporučoval, rozhodně nic neztratíte.

stáhnout hru
Zlatovous

autor
/ Zlatovous

Skóre

77 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Max | 21.03.06 v 17:58

píšeme abyste-ne aby jste


galerie

Invasion Force Invasion Force Invasion Force

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce