recenze

Invasion

Invasion

Válka je vždy stejná, lidé spolu bojují o suroviny a moc, ale vždy nejvíce trpí civilisté. Dnes se chopíte kanónu a pokusíte se všemi silami ubránit město plné civilistů. Staňte se hrdinou a vybojujte nejkrvavější invazi všech dob.
Mír je brzdou pokroku, toť heslo militantně smýšlejících lidí, je sice pravdou že během válek se vynalézá nejvíce technických vymožeností, ale tyto pak slouží pouze k jedinému účelu, vyhlazení nepřítele. V dnešní hře se chopíme mocného laserového kanónu (soudě dle zvuku) a pokusíme se ochránit nevinné, válkou sužované obyvatelstvo jednoho malebného městečka. Nepřítel se chystá dané město dobýt za každou cenu. Krom výsadkářů se uchýlil i ke zbabělému bombardování a nám tak nezbývá, než se pokusit všechny bomby a vojáky zlikvidovat dříve, než dopadnou na ulice města.

Při pohledu na okolní obrázky se jistě neubráníte pocitu, že něco podobného jste již viděli a s největší pravděpodobností i hráli, podobnost s tituly jako Moorhuhn je zřejmá. Narozdíl od něj však není důležité jenom skóre (počet zasažených), tady jde trochu i o taktiku protože máte omezený počet munice a nepřátel je mnoho, přičemž jejich rychlost a počet neustále stoupá. Při zasažení většího počtu vojáků jedním výstřelem se vám připočte 5 nábojů, musíte si tedy dávat dobrý pozor jak střílet. Herní princip je nejvíce podobný stařičkému Paratrooperovi, který vám jednoznačně doporučuji, pokud vás tato výjimečná hra minula.

Grafika je vcelku pěkná a není jí tak moc co vyčíst, škoda jen že při dopadu bomby nezůstane díra, ale to bych už asi chtěl příliš. Hudba nenadchne, ale ani neurazí a se zvukovými efekty je to stejné. Podtrženo a sečteno, pěkná hra pro chvilky pohody.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Invasion Invasion Invasion

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce