recenze

Invalid Tangram

Invalid Tangram

Rádi originální, volně šiřitelné akcičky? Pak vás dnes možná výrazně potěšíme s následující hrou. Ne že by šlo vyloženě o dar z nebes, to určitě ne. Pro ukrácení pár nesnesitelně dlouho se vlekoucích chvil je však následující titul jako dělaný.
Čtenáři, pozorně sledující trendy tuzemské i světové scény, mi dají jistě zapravdu, že poslat do světa originálně pojatou a dobře hratelnou rubanici začíná být úkolem téměř nadlidským. Co na to Invalid Tangram? Ten na tento problém vyrukoval opravdu od lesa - tentokrát totiž vám, potažmo vašemu vesmírnému stroji - nejde jen o nějaké skóre, ale v první řadě o to, udržet se co nejdéle uprostřed dění na monitoru. Ze sestřelených nepřátel totiž vypadávají různobarevné kostky, které se pak nepříjemně kupí a "zasírají" místo v dolní části obrazovky. Kostičky jdou ale podobně jako v Tetrisu odbourat, takže je velmi, opravdu VELMI důležité, kde konkrétního holomka sestřelíte.

Suma sumárum se jedná o zábavnou akční odreagovávačku se zajímavou grafikou, která ve velmi snesitelném množství zaútočí nejen na vaše čidla, ale i na mozkové závity. No neberte to... :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Invalid Tangram Invalid Tangram

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce