recenze

Incinerate

Incinerate

Na Mars byla vyslána sonda, aby zase jednou zjistila co a jak se tam událo a přinesla nějaké užitečné informace. Malý létající modul však musí proletět skrz nebezpečné území, kde půjde o život. Střílejte, vylepšujte bojeschopnost lodi a volte si vaši cestu vpřed přes nespočet nepřátel.
Cesta je již připravena a je na vás, jak se s ní dokážete vypořádat.

Ovládáte raketku potulující se po povrchu Marsu. Jsme v druhé polovině dvacátého prvního století, takže počet budov a vůbec strojů jako takových nás nesmí překvapit. Překvapit nás může jen pěkná grafika a hratelnost. Vašim úkolem je překonat levely napěchované nepřátelskými raketami, tanky, vlaky a já nevím čím ještě. Je toho víc než dost, a tak se budete hned od začátku pěkně ohánět. Protože se celá hra ovládá myší, je manévrování značně usnadněno a vesmírné plavidlo kmitá jako kurzor myši. Hlavní náplní je tedy střelba. Palte do všeho a do všech. Nejenom, že vám to umožní zůstat naživu, ale z vybuchnutých domečků lze sebrat spoustu užitečných věcí. Tak například plutoniové penízky, za které si můžete vylepšit raketu ve všemožných směrech. Do povinné výbavy samozřejmě patří rakety, dělo, ale další je potřeba koupit. Sympatická je také možnost na určitých místech volba směru, kterým chcete dále letět. Levá nebo pravá, vždy vás čeká jiná cesta.

Hlavně nepodceňujte žádný útok. Znáte to, jednou vás trefí a pak už se to s vámi veze. Nutno podotknout, že palebná síla nepřátel je zde poměrně vysoká s velkými zraněními.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Incinerate Incinerate Incinerate Incinerate

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce