recenze

Illuminator

Illuminator

Vítejte ve hře, která by se dala rovněž nazvat Tma jako v pytli§ Během brouzdání po zombíky oblehnutém domě dokážete zprovoznit alespoň pár světýlek, jelikož na začátku jste skutečně v naprosté tmě a k dispozici máte pouze časově omezený baterky svit.
Poflakovat se po domě plném příšer, v naprosté tmě a hledat východ – no není to zábava?

Pozadí příběhu je takové, že se snažíte najít unesenou sestru chozením od domu k domu. Cílem vašeho počínání je, jak už jsem řekl, najít východ, který je ovšem zpočátku jaksi „zašitý“. Tím však, že budete zabíjet zombíky a snažit se v domě udělat co nejvíce světla se nakonec stehy uvolní a vy silným proudem světla vytvoříte východ. Teď to možná zní trochu nepochopitelně, ale počkejte. V domě je úplná tma a pohyb v nepřehledné situaci vám umožňuje baterka („C“), s kterou nejen vidíte na cestu, ale také při úplném nabití její rozbřesk zničí všechny potvůrky v dosahu. V domě je také spousta dveří a potažmo místností, ve kterých mnohdy naleznete třeba život, ale hlavně světelný zdroj. Ten pak po umístění do zásuvky představuje stálý zdroj světla a vy se tak nejenom lépe orientujete v levelu, ale také jste blíže k postupu do dalšího kola. Akční klávesu (otvírání dveří, sběr a výdej předmětů) představuje klávesa „X“.

No teď už víte všechno potřebné, abyste se mohli pustit do hry. Snad jen ještě poznámka pro nás línější, stiskem numer 1 – 8 můžete přeskakovat mezi úrovněmi. Hezkou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Illuminator Illuminator Illuminator Illuminator