recenze

Iji

Iji

Wooow, tomu říkám zase jednou skvělá RPG/akční hra. Iji je taková normální holka… akorát má nadlidské schopnosti, umí používat nano-technologii a umí skvěle nakopat pár emzáckých zadků.
Vše začíná nevinou návštěvnou jedné výzkumné stanice a také útokem návštěvníků z vesmíru. Pak už ovládáte Iji a její řekněme neortodoxní jednání s nepřáteli. Iji si jednoznačně zamiluje většina hráčů hlavně díky její překvapivé náplni a dynamičnosti. Nejde jenom o skákání, sbírání zbraní a střílení, to je sice fajn, ale my většinou chceme více. Je tu také systém sbírání zkušeností, a za ony body si můžete vylepšovat schopnosti a tím i měnit styl boje. Třeba se z vás stane supervoják nebo dáváte přednost obezřetnějšímu přístupu k problémům? Pobavily a minihry, kdy odemykáte zámky a hackujete počítače. Další plus patří i příběhu, který se mění a vyvíjí podle vašich rozhodnutí a stylu hry, bomba. Snažím se přijít na nějaká výrazná negativa, ale nic mě zrovna nenapadá. Přirozeně se nejedná nic pro hráče, kteří chtějí mít hru dohránu za pár minut, tenhle kousek chvilku zabere. Vřele doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Sůvička

Sůvička | 17.12.16 v 01:50

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 08.08.16 v 10:23

:-)

Antalas | 07.12.12 v 20:02

Jooo... souhlasím, skvělá RPG/Akční hra... Jediná věc (která se však nedá počítat za mínus) je asi omezenost LVLupů na sektor. Ovšem, jisté výhody to má... Ve 3. sektoru mít level 30 by asi nebylo moc zábavné. Jinak hra není vůbec složitá na pochopení a hudba mi dala taky dobře zabrat. Prostě výborně odvedená práce co se týče herního zpracování... Pro mně/za mně 95%. A redakci děkuji za další skvělý kousek do sbírky freewareovek.

Cr | 23.05.12 v 15:18

Zrecenzováno již před 4 lety... http://www.freegame.cz/hry-ke-stazeni/zdarma/akcni/iji/17903


galerie

Iji Iji Iji Iji Iji