recenze

I Have No Tomatoes

I Have No Tomatoes

Barevňoučká grafika, roztomilá hudba, masivní exploze a ranec bonusů, co to je? Je to naprosto uhlazená, relaxační záležitost pro jednoho (onanie?) či dva (onanie s publikem?) hráče ve stylu starého, dnes již ohnilého Bombermana. Kromě finské vodky adept na vývozní artikl seveřanů. Ovšem na rozdíl od předražené lihoviny zcela grátis.
Coby "bubrlík" na nožičkách musíte se vší vervou proběhnout celkem 10 levelů labyrintu, ve kterém na vás čekají zlá a ošklivá (určitě teroristická) rajčata. Hlídají chodby, křižují zákoutí a jak vás zmerčí, hned šlápnou do kroku. A řeknu vám, nechat na sebe valit rajčata v životní velikosti, to už musí být z pěkně blbého snu. Naštěstí malý, žlutý "pumprdl" disponuje nevyčerpatelnou zásobou trhaviny, která naprosto spolehlivě nadělá v celé délce chodby z případných rajčat nepřípadný kečup. A protože bohapustá pyrotechnická párty by brzo jednoho unavila, autor nám přichystal dvě osvěžení.

Tím prvním jsou bonusy. Z každého vaporizovaného tomateroristy (tomaty + teroristi) zbude na podlaze dungeonu malý diamant. Dle barvy, kterou má, vám přibude jedna speciální vlastnost. Speciální klávesou se k ní dostanete (zmáčknout ji = menu podobné výběru zbraní u legendy starců - Worms). Má nejoblíbenější = flower power. Nádherné odreagování ...

Nášup číslo 2 je možnost hrát na jednom kompu ve dvou. Friendly fire zaručeno :D. Tato možnost pak po praktické realizaci nemůže skončit jinak, než dvěma závěry, a) narazíte kámošovi na hlavu monitor, protože do vás furt mastí bomby, b) průzkum vnitřku monitoru vlastníma očima zbude naopak na vás, s replikou předchozích slov v ústech kamarádových. To jen tak na okraj.

Grafická stránka je totálně odpovídající podobnému stylu hry. Příjemné a nenápadné efekty zpříjemní hraní a vrátí údivem do dětských let (přiznám se, při flower power jsem se nachytal, jak civím s přiblblým úsměvem a pootevřenou pusou na monitor). Hudba - infantilně příjemná a hratelnost? Sakramentská!

Takže trpíte-li úchylkou, chce státi se bowlingovou koulí, IHNT bohatě tuto zkušenost zprostředkuje totálním rajským masakrem ;) download!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

sonsa | 08.04.07 v 10:29

ako si mozem zahrat tuto hru?

Martin | 31.12.06 v 14:52

ahoj


galerie

I Have No Tomatoes I Have No Tomatoes I Have No Tomatoes I Have No Tomatoes

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce