recenze

Hydorah

Hydorah

Klasická horizontální střílečka, vše v opravdu cute oldschool grafice, což ovšem neznamená, že sama hra je stará. Nutno říci, že se tým (dva lidé) Locomalito opravdu vyšvihl.
Co v této bombastické vesmírné střílečce musíte udělat? Nic jiného než přežít a pokud možno zničit co nejvíce nepřátel včetně bossů.
Celá hra sice vypadá, že je minimálně deset let stará, ovšem smysl pro detail je občas až neuvěřitelný. Co se týče grafikym člověk opravdu nemůže nic vytknout. Hudba je nejspíše také dokonalost sama, celý hudební doprovod je absolutně originální a zvukové efekty opět na 100% spokojenost, však také hra byla ve vývoji celé tři roky.

Hratelnost je natolik zábavná, že přehlídnete i malou obtíž a to, že neexistuje žádné zdraví. Ano jeden hit od nepřátel nebo se dotknete nějakého objektu a končíte. Tato hra není opravdu jednoduchá a neexistuje žádný výběr obtížnosti, takže se připravte na to, že ze začátku budete umírat hodně.
Přirozeně nechybí upgrade a to jako pro tři hlavní zbraně tak spousty dalších vychytávek. Jejich objevení už nechám na vás.

Tato hra si vskutku nezaslouží horší hodnocení jak 9/10 a tedy hurá stahovat a hrát.


Přirozeně nechýbí upgrade a to jako pro tři hlavní zbraně tak spousty stpousty dalších vychytávek. Jejich objevení už nechám na vás.

Tato hra si vskutku nezaslouží horší hodnocení jak 9/10 a tedy hurá stahovat a hrát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Sůvička

Sůvička | 18.12.16 v 01:25

Dobrá hra.

Goblin | 10.01.12 v 20:35

Každý, kdo to dohraje jako hrdina, ať se sem napíše...


galerie

Hydorah Hydorah Hydorah

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce