recenze

Hover Tank 3D

Hover Tank 3D

Začíná vám první poklidný den na základně, děláte si svou práci a najednou se tady objeví někdo, kdo vám tento den chce zkazit. Nepočítali ale s tím, že vy se s nima rozhodně mazlit nebudete!
Hover Tank je titul vytvořený v programu GameMaker, má celkem povedenou fyziku prostředí a zvukově není také na nejhorší úrovni. Graficky se však pro mě stává celkem nepřitažlivou.

Přesto, že je gameska zařazena do akčních, autor bůhvíproč úplně zbytečně prodlužuje dialogy, navíc v první misi jste tak pomalí, že se táhnete jak slimák přes cestu. Škoda, být svižnější, určitě by působila lepším dojmem. V dalších misích už máte plnohodnotný tank s dělem. To může pálit o stošest, dokud vám nedojde munice. Na dobíjení pak stačí chvilku počkat.

Celkem je zde pět misí, přitom hned tu první bych raději navždy zapomněl. Později už lze ale hovořit i o nějákém hraní. Byť není tenhle kousek úplně nejlepší, na chvilku vás zabaví. Především budete nejspíše hrát módy proti počítači, jako je Capture the Flag nebo Deathmatch.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Hover Tank 3D Hover Tank 3D Hover Tank 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce