recenze

Hornado

Hornado

Vysoká obtížnost dělá v kombinaci s krásnou grafikou zajímavou hru na nervy. Ovšem nic vám nezůstane skryté, pokud budete trénovat. Tuny nepřátel pro vás nebudou jediným problémem. Ale máte na to?
Pamatujete si na hru Raptor? Pokud si dovedete představit, jak by Raptor vypadal, kdybyste stíhačku viděli z boku, a to v krásné grafice, umíte si představit i Hornado. Hra má 8 úrovní, ale rovnou přejdu k problému. Budete rádi, když se dostanete z prvního. Naprosto nesmyslná obtížnost ubírá hře jak na hodnocení, tak i na době hraní, protože 90 procent hráčů si radši zahraje něco, co ovládá, než něco, co bude ovládat po dvou dnech usilovného tréninku. Létají proti vám asteroidy a nepřátelské vesmírné lodě v takové hustotě, že nebudete mít šanci se jim vyhýbat.

Kadence zbraně, kterou je váš koráb vybaven je mizerná, takže o čtyři ze šesti životů přijdete hned na začátku, než se objeví power-up vylepšující tento problém. Zbraň má ze začátku dva módy. Na prvním vymlátíte mezerník a druhý je nepoužitelný kvůli dlouhé akumulaci energie pro výstřel. Grafice není co vytknout. Možná proto, že přes tuny nepřátel není vidět chyby. Zvuk je nenápadný, když se pokusíte zaposlouchat se, bude se vám i líbit. Je tu ještě jeden problém. Tím je velikost 26.1 MB. Hra to rozhodně není špatná, je ale dost těžká. Vyžaduje tréning a pevné nervy. Rozhodně není nehratelná. Je zkrátka těžká. A pokud si myslíte, že máte na jakoukoli hru, je to pro vás skvělá výzva! Pro nás másla to zkrátka není.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Leos | 03.12.03 v 23:59

kdo rad nici klavesnice ve vzteku,necht se na to vykasle.Cena nove klavesnice+ucet za impulsy(27,3MB) je pomerne vysoka.Ja zlikvidoval dve,ale zase jsem si dobre zahral......

vic | 02.06.03 v 15:59

jESTLI SI STAHNETE VERZI 2, NEBO UPDATE NA NI A NA HLAVNI BRAZOVCE NAPISETE "i need help" dostanete vie zivotu, neubiraji se vam zbrane, ale vzdy jedete od 1. kola. samozrejme existuji i cheaty. ty jsou na strance hry

Hans | 19.11.02 v 15:45

Nevím,ale myslím si že na to co je na obrázku je 27,3 MB trochu moc neeeeeeeeeeeeee?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


galerie