recenze

Hoolites

Hoolites

Pexeso s velmi pěknou grafikou a s uživatelsky dokonalým rozhraním. Jestli tohle očekáváte od následující gamesky, budete pravděpodobně zklamáni, protože se jedná o akční hru jako řemen. A o dobrou akční hru.
Základní idea je velmi prostá. Na začátku si vyberete zbraň a několik dalších formalit (počet oponentů, zdravotní status, …) a pak už se jen vydáte vstříc svému dobrodružství. Mapa je zde bohužel jen jedna, ale zato pěkně nabušená.

Jak už to tak v podobných hrách chodí, musíte zabít své soupeře dříve, než to udělají oni vám. Jestliže jste si vybrali silnou zbraň, pak pravděpodobně půjde likvidace velmi rychle. Na druhou stranu musíte počítat s tím, že vám i rychle dojde munice. Naštěstí si můžete téměř kdykoliv zbraň vyměnit tím, že si ji prostě vezmete od padlých vojáků. Hlavně je dobré zůstat neustále v pozoru a střílet, střílet a střílet, což se bohužel časem přehoupne do nechutného stereotypu. Bohužel zde chybí jakákoliv forma multiplayeru.

Vím, že multiplayer není vše, avšak zde by se jeho přítomnost vysloveně hodila. Po celou dobu se tak můžeme kochat alespoň velmi pěknou vizuální stránkou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Hoolites Hoolites Hoolites

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce