recenze

Homework Junkie The Ink Oppression

Homework Junkie The Ink Oppression

Máte chuť na něco neobvyklého, co jsme tu ještě neměli? Pak rozhodně vyzkoušejte dnešní titul, který těží z netradičního zpracování školního sešitu a jednoduchého leč zábavného principu.
Originalita je ve hrách ceněná čím dál tím více. Svérázným příkladem může být Homework Junkie The Ink Oppression, už na první pohled sympatická gameska. Ovládáte v ní malého panáčka, takového, kterého zvládne nakreslit snad každý. Stačí totiž pár tahů tužkou do poznámkového bloku. A přesně na něm se celá hra odehrává. Vedle pohybujících se panáčků, oběšených chudáků či buldozerů jsou na něm také domečky.

Hlavní hrdina má opravdu velmi zajímavý úkol. Stačí sníst nějakého oběšence a rázem vyroste. S jídlem stoupá chuť, a tak můžete zaskočit čím dál větší protivníky. Na ty, kteří jsou stále větší než vy, si ale netroufejte. Jediná šance, jak se před nimi ukrýt, je schovat se do domečku. Ale pozor, po chvíli přijede buldozer, jenž vás i s domkem odveze mimo bloček. Utečte tedy včas. Pokud přerostete všechny, vyhráváte a můžete postoupit do dalšího levelu. Obrázek o grafice si uděláte asi sami nejlépe z přiložených screenshotů. Všechno je tak neuvěřitelně příjemně načmárané, až to lahodí očím. K tomu přidejme pár zvuků, jeden hiphopový track a máme vcelku slušnou zábavu na pochmurné podzimní volné chvíle.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

joey | 03.11.06 v 12:11

give me homework junkie its good as

artman | 14.10.06 v 20:43

Pri validovani se snazime, aby duplicit bylo co nejmene..Ano, obcas se to stane, ze neco vyjde 2x, ale je to opravdu jen vyjimecne..U tehle hry ale problem myslim rozhodne neni, v archivu bychom ji mit nemeli...

FrOOsT | 14.10.06 v 15:38

njn ale necim se dira zaplacnout musi lol

FrOOsT | 14.10.06 v 15:35

HMM myslim ze to vydano dnes sem u tyhle hry videl pred nejakym caskem :-/


galerie

Homework Junkie The Ink Oppression Homework Junkie The Ink Oppression Homework Junkie The Ink Oppression

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce