recenze

Holiday Hunting

Holiday Hunting

Shawn Noel se do historie freeware her zapsal jako nikdo jiný, a i přes jeho tragický odchod se stále setkáváme s díly, které po sobě zanechal. Dnes recenzovaný počin by se dal nejlépe přirovnat k Moorhuhnovce z vánočního prostředí.
Moorhuhn je hrou velice známou a hlavně parádně hratelnou. Vaším úkolem je střílet všechny ptáky, kteří se objeví na vašem monitoru (a nejen ptáky) pomocí své pušky. Čas je neúprosný a skóre, které chcte překonat příliš vysoké. Přesná a rychlá muška a trocha taktiky je základem úspěchu. Jak je tomu v Holiday Hunting?

Vesměs se jedná o to samé, jen se přesunete o pár měsíců dopředu, konkrétněji do období Vánoc. Po noční obloze se prohání spousta skřítků, sobů, ptáčků, pamlsků a v neposlední řadě taky spousta Santa Clausů, kteří jen čekají, až je provrtáte rozžhaveným olovem. Za každou dobrou trefu jste ohodnoceni jistým počtem bodů, který závisí také od toho, jak daleko od vás je cíl, který se chystáte sestřelit. Čím dál, tím více budů, ale také hůře zaměřitelný a těžko sestřelitelný. Naštěstí se nemusíte zaobírat výměnou zásobníku, ale čas je zde stejně neúprosný jako v Moorhuhn. Grafika hry není nijak světoborná, přesto se na ní dá v pohodě koukat a muzika vás taky rozhodně neurazí (spíše naopak). Holiday Hunting bych vytknul jen to, že velice rychle omrzí a taky, že není příliš originální. Každopádně máte před sebou zábavný a hratelný počin, u kterého jistý čas určitě strávíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Holiday Hunting Holiday Hunting Holiday Hunting

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce