recenze

Hive Mind

Hive Mind

Tak pokud si vás dnešní hra Hive Mind nezíská stejně jako mne, pak už nevím. Originální „missoidní“ kousek, který ač neoplývá geniální grafikou je přesto hratelný, zábavný a motivující. Není třeba více slov, hrajte, pařte a radujte se!
Hive Mind – toť originální vesmírná střílečka, která vybočuje ze zajetého průměru jako magický Dr.Rath olizující anální otvor svého premiéra. Na rozdíl od zmiňovaného doktora je Hive Mind zábavná a motivující, což jsou znaky kreativity a schopnosti autora Wacheskeho přemýšlet.

Ovládáme - jak jinak – miniaturní vesmírný korábek naducaný zbraňovými systémy, který se pohybuje na statickém herním poli. Hra je rozdělena do jednotlivých misí, takže dělá hru zajímavější a více motivační. V první misi musíme po vzoru slavných Asteroids rozcupovat barevné poletující předměty, v další je například třeba sklátit masivního Bosse atd. Naše loď – kromě toho že aktivně pálí kam se dá – má vlastní zaměřovací systém, který ji „připoutá“ k zachycenému cíli, což nám umožňuje lépe zaměřovat. A věřte mi, loď je neposedná a není ji lehké ovládnout. Ale rozhodně ne natolik, aby nás svou obtížností odradila.

Grafika je jednoduchá, nicméně detailní a vůbec její možná negativa v zaujetí pro hru nevnímáte. Volba je jednoduchá. Berte to a pohrajte si.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Hive Mind Hive Mind Hive Mind Hive Mind

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce