recenze

Hercules and the Princess of Troy

Hercules and the Princess of Troy

Bájný hrdina Herkules, syn Diův, se vrací. V několika náročných misích si to bude moci rozdat jak s všudypřítomnými nepřáteli z řad lidské rasy, tak i s bájnými kreaturami a i když vizuální stránka vypadá velmi odpudivě, rozhodně se nenechejte odradit.
V dávných dobách žil, byl jeden mýtický hrdina – polobůh Herkules. Jeho otec, mocný bůh Zeus a matka, obyčejná žena, která je ale pod boží ochranou…Tuto historku alespoň v minimální formě zná jistě každý. Autor Michael Becher se ovšem rozhodl, tuto řeckou pověst, převést do virtuální podoby a na výsledek se můžeme podívat právě teď.

Rád bych ale nejprve upozornil, že titul obsahuje spoustu násilí a krve, proto ho nedoporučuji hrát mladistvím! Jako Herkules totiž budete mít k dispozici svůj meč, luk, popř. louč a vydáváte se vstříc novému dobrodružství. Kolem vás jsou samí nepřátelé a vy je mlátíte hlava nehlava. Pozor ovšem musíte dávat na své zdraví, které je prakticky po celou dobu ohroženo. Celá gamesa se skládá z několika levelů. Úvodní tutoriál doporučuji projít opravdu důkladně, protože se v něm seznámíte se všemi důležitými principy, jež bezezbytku využijete. 90% celé náplně totiž bude pravá a nefalšovaná řezničina. Pro postup do dalších částí musíte totiž vždy zlikvidovat všechny nepřátele do posledního muže. Postaví se proti vám i bájná stvoření, ale jistě to není nic, s čím byste si neporadili. Rád bych také upozornil na to, že mezi levely jsou vždy sepsané krátká hesla. Doporučuji si je poznamenat na malý papírek, protože v případě, že hru ukončíte, můžete se bez obav vrátit na místo posledního boje.

Zamrzí ale vysoká obtížnost. Je fakt, že se tak zvedá hrací doba, ale místy není opravdu příjemné, když musíte pořád dokola opakovat jeden level, protože vás vždy několik přeživších nepřátel nemilosrdně popraví. Nehezky také vypadá vizuální složka, ale kupodivu, pokud se do hry trochu ponoříte, vám i přijde roztomilá a bez problému si zvyknete. Ovládání pak vyřešeno pomoci kombinace klávesnice a myši.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Hercules and the Princess of Troy Hercules and the Princess of Troy Hercules and the Princess of Troy Hercules and the Princess of Troy Hercules and the Princess of Troy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce