recenze

Helicopter Wars

Helicopter Wars

Užijte si vzrušení ze vzdušných soubojů, které vám nabízí tato hra. Budete ovládat helikoptéry několika druhů, ale dojde i na nějaké to letadlo. Tak vzhůru do vzduchu a pokoste všechny nepřátele.
Se značkou My Play City se už pojí priory několik aspektů. Jedná se o pozitivní, ale i o něco nepříjemnější jevy. Bohužel.

Hned na začátku budete vyzváni k tomu, abyste si nainstalovali lištu toolbar MPC, jinak nebudete puštěni dál. A samozřejmě klasická reklama.
Po spuštění si nejprve zvolíte obtížnost. Pokud chcete vyhlídkový let s překvapením v podobě nepřátelských letek, zvolte si tu nejjednodušší. Pro krapet té zábavy si však vyberte vyšší obtížnost.
Výběr helikoptéry je vstupenkou do prvního a cvičného levelu, v němž se naučíte základní ovládání, které mi naštěstí sedlo. Lze poletovat čistě na klávesnici, ale nejpohodlnější dle mého názoru je spojení myšky a klávesnice. Tutorial je poněkud dlouhý, ale pak už začíná ostrá hra.
Pohyb nad vodou a nad zemí je ovlivňován úkoly, které dostáváte. Létáte sem a tam, dle znázorněných šipek, které musíte sledovat nebo sestřelit. Můžete také likvidovat budovy, z nichž zůstávají bonusy a vylepšení pro váš vrtulník. Nikdy ale ne na moc dlouho, proto je dobře využijte. V podstatě je náplň vždycky stejná. Ač máte ochránit spojenecká letadla, vždycky se to tak nějak zvrhne ve střelbu po „těch zlých“. Jakmile je všechny zničíte, bude následovat přesun do další lokality, kde se pod záminkou „zničte všechny budovy“ bude zase vše opakovat, protože nepřátelé jsou zkrátka všude.

Celkově mám ze hry smíšené dojmy. Kromě reklamy a stereotypní náplně misí, je tu jakás takás hratelnost díky ovládání, grafice a možnosti odemykat další stroje. Po misi se vám zpřístupní nová helikoptéra, ale i letadlo.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Helicopter Wars Helicopter Wars Helicopter Wars Helicopter Wars

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce