recenze

Haunted Castle 2

Haunted Castle 2

Zbraň, jež nikdy nezklame a pořádná dávka odhodlanosti a odvahy poprat se s nejrůznějšími zombíky a jinými představiteli temných sil. Toto jsou základní atributy každého hrdiny, který cítí potřebu změnit svět a učinit z něj bezpečnější a lepší místo k životu.
A přestože se do tohoto boje pouštíte bez jakýchkoli moderních vymožeností, nemusíte být hned odsouzeni k záhubě.

Ve hře ovládáte svaly oplácaného bojovníka Trevora v zeleném brnění , jenž musí projít řadou úrovní, aby se na konci konečně vypořádal s čistým zlem. Jeho putování není samozřejmě žádná procházka růžovým sadem. Potkáváte nespočet různých potvor jako jsou kostlivci, zombie, netopýři a nemůže chybět i nějaký ten démon. Bez bázně a hany se všemi těmito útrapami vypořádává za pomoci svého biče. Po zničení svých nepřátel můžete postoupit dále do hlubin hřbitova nebo tajemného hradu a získat jejich srdce, které později přidá život i vám. Kromě „živé“ havěti musíte ladnými skoky překonávat jámy a nekonečné propasti, jež vás okamžitě zahubí.

Grafika připomíná staré dobré časy. Hra bohužel nejde uložit, ale naštěstí se velmi svižně odvíjí ke chtěnému místu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Kacirek_Donald | 08.07.07 v 20:37

Na obrazovce, kde se vyskytuje mapa, zmáčkni 0 (nula) a jsi tam. Občas to chce zkusit opravdu VŠECHNY klávesy :-). V tomto případě jsou zásadní hlavně 0 a , na numerické části klávesnice :-)

slunce | 08.07.07 v 14:34

při spuštění hry entrem na startu se objeví mapa ale dále se hra neotevře a já nemohu hrát zkoušela jsem všechny klávesy ale nic prosím o pomoc ráda bych si hru zahrála děkuji









galerie

Haunted Castle 2 Haunted Castle 2 Haunted Castle 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce