recenze

Harrier Strike

Harrier Strike

Propracovaný akční simulátor stíhačky, u kterého se ale bohužel o realističnosti nedá vůbec mluvit, přesto doufám, že s ním strávíte příjemné chvíle. Stanete se pilotem a vaším úkolem bude plnit mise, které jsou naneštěstí jen 2, ale zrovna nejlehčí nejsou…
Vaším úkolem v každé misi je bezezbytku sestřelit nepřátelské jednotky (tanky, helikoptéry, stíhačky) a v druhé misi navíc musíte ochránit spřátelené auto.

Při spuštění vás přivítá celkem pěkné grafické prostředí, dobře vymodelované tanky a stíhačky, pod kterými jsou i stíny, ale tím asi s chválou skončím. Když ovládám stíhačku, představoval bych si, že bude létat rychleji. Hra je z pohledu seshora, a díky tomu při střelbě nemusíte hlídat výšku ve které střílíte, střílíte pouze do stran a to může zasáhnout tanky klidně těsně před vámi, i ty které jsou dál, což na realitě hry rozhodně nepřidává. Pozor na tanky, v první misi vám může chvíli trvat, než je najdete, protože jsou i trochu mimo hlavní silnici. Největším nebezpečím pro vás budou stíhačky, které jsou sice jen v 2. misi, ale díky jejich rychlosti bude docela nesnadné je sestřelit. Uspějete?

Škoda, hříčka je dost povedená, a kdyby měla více misí, rozhodně by to nebylo špatné. Takto ji snad každý z vás dohraje za 15 minut, ale na zábavnosti to rozhodně neubírá. Vyzkoušejte ;-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

MAURICIO | 27.12.08 v 03:16

RSRS

RAFAEL | 20.11.08 v 19:19

OI MUITO OBRIGADO

jeffeson | 28.07.08 v 18:53

preciso

Jonatha Pinto | 26.07.08 v 13:37

show de bola!!!

reisol | 01.07.08 v 22:03

think to be wonderfull this game.

ERIK | 12.06.08 v 15:15

EU QUEROJOGOS


galerie

Harrier Strike Harrier Strike Harrier Strike Harrier Strike