recenze

GunViper

GunViper

Máte-li v oblibě žánr vesmírných stříleček, pak byste rozhodně měli zbystřit své zraky. GunViper je totiž, jak už ostatně lze z názvu rozpoznat, typickou vesmírnou střílečkou. Tak co, troufáte si vstoupit do boje proti přesile? Stáhnutí tohoto dílka je jasnou povinností.
Naše dnešní pecka zcela jistě potěší všechny příznivce klasických vesmírných stříleček. GunViper je totiž neskutečně hratelným titulem, který vás vrátí do let dávno zapomenutých. Alespoň já jsem si při hraní vzpomenul na staré dobré časy teprve několikahertzových procesorů. To všechno bohužel odnesl čas, existuje však skupinka lidí, kteří na staré klasiky herního průmyslu nezapomínají, a vytvářejí různě kvalitní remaky. Ten dnešní dopadl nad očekávání…

Takže co to tu vlastně máme? Jednu malinkou vesmírnou raketku, za jejíž nitky budete tahat vy, pochopitelně desítky nepřátel, nespočet výbuchů, nějaké ty zákeřné bossy a několik vskutku příjemných prostředí. Váš úkol je pochopitelně podle předpokladů pouze jediný: Zničit všechno živé i neživé, zkrátka vše, co by vám mohlo činit nějaké problémy. A můžete si být jisti, že nepřátelé jsou příjemně různorodí, nicméně také místy pěkně zákeřní. Většinou také útočí v přesile. To vše ve třech průměrně rozsáhlých ševelech – o zábavu je však rozhodně postaráno!

Po technické stránce se jedná o příjemný nadprůměr. Grafika je převedena do líbivého 3D kabátku, který se mně osobně velice zamlouval – jsem si však vědom toho, že ne každý musí s tímto názorem souhlasit. Zvuková kulisa se taktéž vyvedla. V podstatě tu není o čem dlouho hovořit. GunViper je zkrátka a dobře neskutečně návykovou akční peckou, která musí oslovit každého rozumného hráče.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Triple T | 01.02.06 v 12:50

jsiii: Je to typicky japonska hra, takze ukoncovani programu Escapem se da cekat, stejne jako manga obrazek na pozadi a mizerna anglictina. Jestli ti hry v tomhle stylu nesedi, tak vazne nemas od tohohle titulu co cekat. Ja treba mam rad vsechny dobre hry, at uz jsou evropske nebo asijske.

jsiii | 31.01.06 v 17:59

No, je to taková alfa verze. Zaprvé mě štve, že kdykoli zmáčku escape, tak ta hra okamžitě skočí do windows. Je tam příšerná hudba a je to takový nějaký chaotický. Je to od nějakýho asiata a podle toho to vypadá. Mizerná angličtina, manga obrázek na pozadí, chaos. No, tenhle styl moc nemusím, škoda, vypadalo to pěkně.

Triple T | 31.01.06 v 14:22

Kdyz jsem tohle hral pred lety, prislo mi to jako moc pekna a hratelna hra, takze doporucuju.


galerie

GunViper GunViper GunViper GunViper GunViper

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce