recenze

Gun Girl 2

Gun Girl 2

Já tedy normálně u her neslintám, ale když se mi dostane pod klávesnici takový luxusní kousek, jakým je pokračování akční gamesky Gun Girl s pořadovým číslem 2, nemůžu si pomoct. Pojďte se vrhnout do akční likvidace zombíků jak s naší starou mladou známou, tak i s novým chlapíkem.
Toto dílo je jen důkaz toho, že k vytvoření hratelného a zábavného dílka není potřeba oslňující 3D grafika, kvůli které mnozí z nás zažijí hlavně sekavou frustraci.

Úvodní zápletka se liší vzhledem k postavě, kterou jste si vybrali. Pak už ale naši hrdinové zažívají totožné nebezpečné situace.
S postavičkou se budete pohybovat po různých lokacích, jak světlých, tak tmavých, kde se to hemží relativně velkým množstvím zombíků. Vyskakují na vás ze dveří, od své současné lidské večeře, nebo se, ti nenasytní šibalové, probudí z rakve či z hrobu. Stačí pár střel a cesta je volná. Zombie jsou vychytralé a vyskytují-li se v určité vzdálenosti, najednou zrychlí a pokud nemáte dost střel v zásobníku, nejspíš ztratíte kousek života. Přeskakujte jámy, ostny a všechno, co by vám mohlo ublížit, když budete hledat cestu dál, klíče k otevření dveří a další věcičky. Z většiny „mrtvých“ nepřátel získáte užitečná „Gčka“ a také nezapomínejte sbírat modré orby, s jejichž pomocí si můžete vylepšit (stiskněte enter) základní vlastnosti, respektive odemknout nové. Nechybí lékárničky a náboje, kterých je ve hře možná až moc. Na druhou stranu se člověk může více oddat akci a nekoukat nervózně na počet munice.
Průchod úrovněmi je kontinuální, což je jistě dobrý pocit a odehrávající se příběh působí celistvějším dojmem. Někdy máte na výběr, kudy se vydat, respektive kterou úroveň/část splnit dříve. V těchto okamžicích je nejlepší najít save, jejichž rozmístění je také příhodné.

Nevidím důvod, proč by vás hra nemohla pohltit na dlouho dobu. Dvě hratelné postavy, vícero druhů zbraní, možnosti vylepšování a spousta zombíků, ať už ozbrojení či beze zbraně, kteří si zaslouží kulku mezi rozežraný ksichtík. Mlask a slint… tedy hezkou zábavu jsem chtěl říct. První díl si můžete stáhnout ZDE.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Gun Girl 2 Gun Girl 2 Gun Girl 2 Gun Girl 2 Gun Girl 2