recenze

Guile of Dybbuk

Guile of Dybbuk

Co třeba další přelomová volně šiřitelná střílečka? Ani omylem. Při hraní Guile of Dybbuk se možná vklidu odreagujete a lehce zavzpomínáte na staré časy, ale žádná Cube či Alien Arena to věru není.
Tak tak, čtyři roky stará hra od jistého Chrise DeLeona (dle svého portfolia vypadá na pořádného herního ztřeštěnce, to jen tak mimochodem...) totiž ze všeho nejvíc evokuje vzpomínky na pradědečky 3D zábavy - jedná se samozřejmě o Wolfensteina, Dooma, Hexena a podobně. Žádné nezacelené staré rány vám však příliš nerozdrásá, samotná hratelnost totiž není nijak strhující. Ano, čeká na vás solidní porce nepřátel, zbraní i levelů, ale téměř vše, na čem dlouze spočine váš zrak, působí nedodělaně a ušité horkou jehlou.

Neřekl bych, že jde vyloženě o nedomrlou a hloupoučkou hru, ale i přesto doporučuji sáhnout spíše po klasice v podobě Beyond Wolfenstein II: Special Edition nebo mezi freewarem kdysi revoluční Cube, které vás pobaví nepoměrně více. Přesto, za vyzkoušení všech tří kousků nic nedáte... ;))

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Guile of Dybbuk Guile of Dybbuk Guile of Dybbuk