recenze

Gütertrennung XS

Gütertrennung XS

Mám tu pro vás novou hru od vývojářů z Phenomedia. A že se jistě jedná o velmi dobrou hru, není u Phenomedia třeba pochybovat.
Není to tak dlouho, co jste v českých kinech mohli shlédnout béčkový horor Texaský masakr motorovou pilou. A právě s tímto filmem má Gütertrennung XS velmi podobnou tematiku. Máte v ní za úkol také rozřezat vše, co vám přijde pod motorovou pilu. Na rozdíl od Texaského masakru motorovou pilous naštěstí nebudou vaší obětí lidé, ale veškerý okolní nábytek, palmy, hodiny a podobně.

Váš úkol je jasný. V roli šíleného muže s motorovou pilou v ruce musíte rozřezat vše, co se dá. Ale až tak jednoduché to není, stále vás totiž pronásleduje obtloustlý opravář s kladívkem v ruce, a pokud vás dožene, jste synem nebo dcerou :-) smrti. Na jedno kolo máte také časové omezení, pokud však čas vyprší, nestane se nic hrozného. Můžete level bez problému dohrát, ale k opraváři přibude i jeho rychlejší žena, která se vás snaží také zastavit. Hra je také ztížená tím, že nádrž motorové pily obsahuje jen určitý objem „šťávy,“ a pokud vám dojde, musíte si ji natankovat z kanystrů, které naleznete položené na zemi. Proti opraváři a jeho manželce máte dvě obrany. Ta první je jasná: rychlejší nohy a hlavně, pokud jim pohrozíte pilou, leknou se a utečou.

Zpracování hry je na velmi vysoké úrovni. Grafika je celkem kvalitní a i prostředí s postavami vypadá velmi realisticky, místy i komicky. Vše je do detailů propracované a není tedy grafice co vytknout. Hudba k této hře naprosto pasuje a ke zvukům snad nemám také žádné výhrady. Sečteno a podtrženo: dobrá hratelnost, výborná grafika, skvělá hudba a zvuky. Nezbývá mi tedy nic jiného než ohodnotit Gütertrennung XS pěknými 90%.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Marek | 25.12.04 v 12:23

nechapu jak se hraje,poradi mi nekdo?

DaN | 22.12.04 v 20:58

nemyslim si ze masakr motorovou pilou byl Béčkovej horor !!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce