recenze

Grid Assault

Grid Assault

Pořádná vesmírná akce, plná napětí, akce a zvratů! To je v kostce obsah dnešních Grid Assault. Chopíte se kormidlování jednoho plavidla a budete mít za úkol ukázat soupeřům, zač je toho vlastně loket. Více prozradí ale až naše recenze!
Vesmírných stříleček máme na našem serveru vcelku dost. Byl to také jeden z důvodů, proč jsme jim vytvořili speciální kategorii. Ne všechny jsou sice stejné kvalitní, ale to zase až tak nevadí. Důležitá je přece zábava, a tu byla schopna „dodat“ většina z nich.

Dnešní kousek není ale jen tak ledajakým příspěvkem, protože nabízí zcela netypický pohled na svět. Překvapí vás možná už to, že neovládáte klasický bitevní koráb, nýbrž jistý geometrický objekt, který nějakým zázrakem umí střílet. Samozřejmě vaším cílem nebude nic jiného, než jen další geometrické objekty. Ty se budou jen tak zvesela potulovat po úrovni, která je rozdělená na oblast složenou z několika čtverečků. Můžete pak do nich zvesela pálit. Slabší jedinci pak podlehnou hned, ti silnější budou naopak úspěšně vzdorovat. Překvapením ale není konec, protože čím úspěšnější vaše likvidace bude, tím silnější bude výsledný výbuch. Ten pak kupodivu začne celou hrací plochu deformovat a mnohdy to jsou skutečně zajímavé efekty.

To nejdůležitější je ale celkové score. Hrajete tak dlouho, dokud máte k dispozici životy a v závěru vám nezbude nic jiného, než se jen pokochat svým výsledkem. Samozřejmě není vůbec žádným problémem si vše pustit znovu a pokoušet se zdokonalit. Je to skutečně jen a pouze na vás…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Speedy | 03.10.06 v 16:28

Tuto hru jsem dlouho hledal pri z ni chteji udelat placenou hru

Wewo17 | 27.09.06 v 13:49

Pěkné ;)


galerie

Grid Assault Grid Assault Grid Assault Grid Assault Grid Assault

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce