recenze

Graves

Graves

Staňte se alespoň na chvíli hrobařem a ochutnejte temnou stránku jeho práce. Hřbitov skrývá nejedno tajemství a vy dnes máte šanci jedno odhalit. Co asi tak může vylézt ze zákopu? Dokážete si s tím poradit? Graves vám nabízí možnost si to zkusit!
Práce hrobaře je bezpochyby jednou z nejméně oblíbených a jen minimum lidí v mládí sní, že se jednou vydají touto cestou. Tím jí nechci nijak odsuzovat, ale ke hrobům to zkrátka nikoho netáhne. V dnešní hře se chtě nechtě na hřbitov vydáte a váš úkol nebude zrovna nejsnadnější. Několik zrůd se rozhodlo ukončit věčný spánek a znovu pohlédnout na světlo světa. Na vás je jim v tom zabránit a vrátit je do podsvětí, kam patří.

Graves nabízí dva herní režimy. V tom prvním budete soupeřit s postupně nabývajícím počtem protivníků, kteří vylézají z hrobů. Vy se musíte postarat o to, aby byly díry zakopány, čímž všechny eliminujete. V praxi to vypadá tak, že vždy máte po ruce lopatu a hromadu hlíny. K té musíte dojít, nabrat si hlínu a zamířit k odkopané díře. Poté co jí zasypete tento proces několikrát opakujte a máte vyhráno. Je však jasné, že postupem času nestihnete zasypat všechny díry, aniž by z některé vylezlo monstrum. Pak už vám přibude trocha práce, kterou lze zjednodušit sbíráním vychytávek jako je např. zrychlená chůze.

Druhý herní režim – Memory je určený ke sbírání pokladů. Tam kde se zobrazí prsten, musíte kopat,k dokud nenarazíte na poklad. Běžnému módu bych dal přednost, ale záleží jen na vás, který vám padne více do oka. Celkově hra nijak neoslňuje, ale na druhou stranu dostatečně pobaví. Pochopitelně však do chvíle, kdy se vám začne zdát, že jde stále o to samé.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Graves Graves Graves