recenze

GoMommy: Invaders Must Die!

GoMommy: Invaders Must Die!

Vetřelec tady vetřelec tam, utočí na vás snad ze všech stran. A vy, jakožto starostlivá matka, vezmete brokovnici a vymalujete s nimi okolní prostředí načerveno. Hra je to krátká, avšak mě si získala především svou hratelností a spádem.
Hledáte jednoduchou a přímočarou akční oddechovku? Jeden z kandidátů je tu. Ačkoli jsem chvilku přemýšlel, čím si tento kousek získal na zahraničním serveru velmi vysoké hodnocení a pozitivní komentáře…

Vetřelci okupují město, kde žije statečná a na začátku pící matka. Ta se poté, co procitne, chopí zbraně. Od této chvíle začíná několika minutová kosička. Procházíte městečku a pálíte do všeho, co se vám postaví do cesty. Ať už zblízka nebo zdálky, krev tu stříká na všechny strany. Kdykoli bude možnost, seberte lepší zbraň.
Počet životů je dán, žádná lékárnička neexistuje, a tak je lepší střelu spíš dostat, než se složitě vyhýbat a riskovat přímý kontakt s nepřáteli. Hra to není těžká, přesto ale bude přituhovat, což nakonec poznáte sami.

Ve hře už opravdu nic víc není. Grafika nic zvláštního, ale ten spád, to tempo – výborná relaxačka. Do ouška tohoto masakru vám bude hrát melodie skupiny Prodigy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Sůvička

Sůvička | 12.12.16 v 00:38

Výborná hra.

Iveta111

Iveta111 | 05.09.16 v 20:36

Dobrá hra.


galerie

GoMommy: Invaders Must Die! GoMommy: Invaders Must Die! GoMommy: Invaders Must Die!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce