recenze

God, who is hated

God, who is hated

Být Bohem s neomezenou mocí si občas přeje každý. Dnešní gameska vám tuto možnost nabízí, ovšem nečekejte hru, ve které budete zachraňovat lidi a řešit jejich problémy. Naopak, vy jste jejich problémem.
Intra obsažené na samém začátku hry vám prozradí, že jste nenáviděný Bůh. Lidstvo se vás bojí, proto se rozhodnou vybudovat věž v České republice (ano, hra byla vytvořena u nás "doma"), která vás bude schopna zničit. Věž je ovšem velice energeticky náročná, tudíž se energie musí dovážet nákladními vozy - a tady je váš úkol. Vaše Božstvo je prezentováno jako Slunce schopné vrhat meteority. Ty samozřejmě musíte směřovat na náklaďáky a ničit je tak dříve, než dorazí k věži. Za zničené náklaďáky dostáváte body, za které si můžete kupovat další božské síly, mezi něž patří tornáda, bouře a smršť meteoritů ničící vše na zemi.

Technické zpracování je na tom jako celá hra - lehce nadprůměrné. God, who is hated zcela jistě nabízí neotřelý nápad, ale jeho podání by mohlo být ještě o fous lepší. Takhle se jedná o lehce nadprůměrnou gamesku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

God, who is hated God, who is hated God, who is hated