recenze

Glucose Maximus

Glucose Maximus

Hra plná zmrzliny, převrhnuté "ice-cream" dodávky, doktorů a nevycválaných malých spratků. Patříte-li k zaměstnancům nejmenované zmrzlinářské společnosti, nebo vám naopak leze na nervy, mohla by se vám Glucose Maximus zalíbit..
Pokud však nepatříte ani k jedné z těchto skupin, nejspíš si gamesku moc neužijete. Ona totiž není něco zvlášť extra.

Představte si, že se převrhne zmrzlinářský vůz a hordy malých tlustých dětí, které vycítily svou šanci, se na vás coby řidiče hrnou ze všech stran. Vaše jediná obrana spočívá ve sladkých studených kornoutech a jejich alternativním skladování formou "co ksichtík, to zmrzka". Možná si říkáte, že takhle přece dáváte těm zakrslým uličníkům přesně to, co chtějí. Neptejte se mě proč, zkrátka o tom tahle hra je. Co ji však lze snad trochu přidat k dobru - nevydrží dlouho, neboť celé to mecheche končí devátým levelem, kde se na vás nahrnou desítky obro-děcek a autor vám tak více než naznačuje, že dál už vás žádné pokračování nečeká. Upřímně, tento fakt nevěstí žádnou velkou tragédii.

Úplný propadák ale nečekejte, přinejmenším vás čeká malé zpestření v podobě doktorů, kteří za vámi běhají taky, aby vás trochu osvěžili a dále "těch hodných modrých", které byste neměli strefovat - ti vám dodávají "munici". Nu, to je tak zhruba všechno. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Ihuj | 01.11.06 v 15:13

Na to, žes' tu hru tak zdrbal, je to 70 % docela hodně, ne?


galerie

Glucose Maximus Glucose Maximus Glucose Maximus

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce