recenze

Global Soldiers

Global Soldiers

A další akční 3D střílečka z vlastního pohledu je na cestě k vám domů na vaše monitory! A vzhledem k faktu, že byla vyrobena pomocí A6 engine od 3D studia, zdá se, že to nebude nějaké ořezávátko, ale pěkná, hratelná a přítulná pecka. Nebo ne?
Autor hry popsal v nějakém rozhovoru pro německý freegamesový magazínek svou hru jako „3D Ego Shooter“. Zřejmě tím měl na mysli hru z vlastního pohledu, což by korespondovalo s tím, o čem bude má dnešní recenze.

Opět se převtělujeme, tentokrát do uniformy vojáka nejmenované hrdinné a nepřemožitelné armády světa, který – jak už to u zelených mozečků bývá – je bez jakékoli možnosti odporu nasazen tam, kde je ho „třeba“. A zrovinka dneska si někdo usmyslel, že pošle našeho hrdinu vymýtit mezinárodní terorismus….Inu proč ne? Je to aktuální téma, všichni se teroristů bojíme, tak chňapněme po myšce, pevně se usaďme v křesílku a vzhůru za dobrodružstvím. Global Soldiers jsou graficky pěkně vypadající 3D střílečkou, která má zjevně ambice vyždímat z 3D engine na freewarové úrovni maximum. Upřímně mohu potvrdit, že z mého pohledu to nebyla marná snaha autorova. Hru začínáme ve opuštěném vězeňském koutku temného zdiva a jakmile najdeme za nejbližším rohem schovanou pistoli, začíná to mít tu pravou šťávu. Hra se skládá ze 4 poměrně nemalých misí, kteréžto nutno jest bez ztráty květiny absolvovat. Jinými slovy – nenechat se hned za rohem odstřelit od některého z mnoha nepřátelský naladěných teroristů. Projdeme se přes tunelový systém, vojenský sklad, vesnici plnou nepřátel a bombastickou základnu. Zbraní se nám dostane též požehnaně, od pistole, přes MG, až po raketomet.

Nebudu zdržovat, tuto hru doporučuji jednoznačně ke hraní. Mne se líbila a naplnila moje očekávání.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Mrmlik | 30.04.07 v 11:31

Nestahujte to, akorát zbytečně stahujete data a pak stejně dáte dlete.

Marian | 14.07.06 v 11:44

Jste svobodní lidé. Máte právo volby. Stahujute či nestahujte, hlavně se řiďte vlastním rozumem a citem. Nikoliv jen subjektivními názory jak recenzenta tak i třeba Piiitra.

Piiitr | 17.02.06 v 22:20

Radim vsem- nestahujte tuhle hru!!! Hratelnost naprosto nulova, neda se prenastavit debilni ovladani (hodne debilni!), nepratale se ani nehnou, jen strilej, spousty dalsich chyb, no proste hnus. Stahnul jsem si to protoze to vypadalo hezky, ale po 5 minutach nekompromisni delete. Nechci tady polemizovat s hodnocenim, ale 79% jen za hezkou grafiku mi pripada fakt prehnany. To je vse, diky.
PS:Dverer se otevrou mezernikem, nebo kdyz do nich strelis.
PS2:Nabojema musis setrit, dal ve hre jsou bedny s munici.

Flygirl | 30.01.06 v 17:54

Chtěla bych se zeptat..mám takový problém. Jak se dobíjí náboje? po chvíli je těch strážníků nějak moc a já je pak nemůžu zastřelit..dík, čau

Monča | 15.01.06 v 19:29

Nevim jak to spustit pise se tam ze tam mam dat disc pomoc pls.... Vypada to na cool hru... Pls....

troll | 04.01.06 v 21:21

Asi jsem úplně blbej, ale nevím jak dál hned na začátku. Seberu ammo i ruce s pistaljétem, ale nikde nic, zavřený dveře, přes který na mě někdo střílí, ale já je nemůžu otevřít.

Marián | 02.01.06 v 15:15

Ahoj Martasi, zase jsi tady... a jsme tomu rádi, že jsme tě jako čtenáře neztratili :-) Už bys měl vědět, že si za svými rozhodnutími pevně stojím ať jsou jakákoliv. Jednalo se tehdy o mé momentální subjektivní hodnocení... a ...tečka. Dnešní kousek je z mého pohledu velmi dobrý a pokud se ti také líbí, jsem jenom rád.

Martas | 02.01.06 v 14:15

Tak si este naposled rejpnu do mariána...Heled pamatujes este na tu hru jak si ji dal 85 procent,a pak ti vsichni rekli ze to je naprosta sracka?Nerikej mi ze je tohle
horsi...

noratiya bharat | 02.01.06 v 11:45

hello bharat


galerie

Global Soldiers Global Soldiers Global Soldiers Global Soldiers

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce