recenze

Ghostbusters

Ghostbusters

Pokud rádi střílíte po všem, co se na vás byť jen koutkem oka špatně podívá, radujte se, protože z nepochopitelných důvodů opět nastal váš čas. :) Vyrukujte jen s odvahou a jedinou arzenálovkou tentokrát na partičku nehodných duchů.
A že to bude cesta opravdu zajímavá, byť vydlážděná stovkami předchůdců. Čekají na vás zajímavé 3D koridory plné otravných duchů, s nimiž každý neúspěšný kontakt opravdu bolí, pár téměř identických levelů a jeden kvér.

Nepídil jsem se přesně po tom, kdo komu koukal přes rameno či jakým způsobem jsou k sobě daná studia svázána, ale pár měsíců zpět jsme tu měli věcičku nazvanou Bounty: Alien, která se chovala, hrála i vypadala stejně. Schválně si porovnejte kvéry z obou titulů, najdete rozdíl? Prakticky ne.

Dost už láteření. V jádru jsou Ghostbusters zábavnou, byť lehce stereotypní mlátičkou, kterou každý sběratel podobných titulů musí vlastnit, byť to není taková pecka jako Alien Arena a dokonce se ani nechlubí slavnou minulostí jako třeba Alien Breed 2005 Obliteration. Ale dost už alienů, pojďme hrát...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Ještěr | 19.06.06 v 17:46

ale jo, já s Martasem částečně souhlasím, limit 60 - 65% je v podstatě jen reklamní nesmysl...

nemyslím si ovšem, že by hry jako tahle vůbec nikoho nebavily, naopak jsou mezi náma tvorové, kterým podobná herní náplň naprosto vyhovuje :-)

se zmiňovaným herním suchem taky nesouhlasím, IMO prakticky každý den jde ven alespoň jedna pecka! Což vhledem k tomu, že konkurence je schopna vydat v jednom dni třeba dvě hry s průměrným hodnocením 50%, není tak zlý, ne...

Triple T | 19.06.06 v 16:02

Martas: Za uplynuly mesic jsem si vsiml nekolika peknych strilecek, napriklad Glowy afaik recenzovali i na fg.cz. Dobre hry vychazeji neustale, jen je casto tezke je najit (nejspis i pro redaktory - bud schovivavy). Nicmene kdyby tady ubrali s hodnocenim nebo poctem her (nebo upravili interface tak, aby vetsi pocet her neznesnadnoval orientaci), taky bych si nestezoval.

Nosi | 18.06.06 v 20:47

Posledni mesic vychazely den co den same devadesatky - vazne si si nevybral? :-) V tom pripade musis jeste cekat...

Martas | 18.06.06 v 16:53

Vase vec,ale stoji za povazenou ze vas verny priznivec(ja) uz asi mesic ceka na poradny kousek

Nosi | 18.06.06 v 09:41

Nebojime, jen se vam snazime prinaset co nejkvalitnejsi hry :-) Snizit? Proc? Vice her = vetsi vyber pro ctenare :-)

Martas | 17.06.06 v 19:02

ale no tak,nebojte se jít s hodnocením dolu,kdy naposled jste hre dali pod 40 procent?Vzdyt i tahle hra stoji za kousek,ktery bych obesel 80 kilometrovym obloukem....Zkuste treba snizit pridel her z nynejsich 4 na dve,pulka jsou totiz vzdycky sracky...


galerie

Ghostbusters Ghostbusters Ghostbusters Ghostbusters

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce