recenze

Ghost in the Attic

Ghost in the Attic

Dnes se společně vydáme do starého strašidelného domu. Budeme muset bezpečně projít všemi místnostmi, dávat pozor na nebezpečné pasti a nakonec se postavíme samotnému zlu.
Chlapec, jehož role se zhostíme, se asi hodně nudil a tak ho napadlo, že se podívá, co skrývá starý hrůzu nahánějící dům na předměstí. Ačkoliv klučina vypadá, že má pro strach uděláno, opak je pravdou. Není to totiž žádný hrdina, ale spíše strašpytel, co lepšího však může být na dodání si sebevědomí, než průzkum tajemného opuštěného sídla. A tak se vrháme vstříc dobrodružství, které sice neoplývá bůhví jakou rozsáhlostí, ale zato disponuje vskutku hutnou atmosférou. Vaším prvotním úkolem bude dostat se do nitra domu. Poté budete prozkoumávat místnost po místnosti, tu a tam se budete muset zbavit nějaké příšery či ducha. Náš „hrdina“ však neoplývá žádnými nadpřirozenými schopnostmi a dokonce není ani ozbrojen, takže jedinou zbraní, kterou budete moci použít, bude váš důvtip.

Hra má docela pěknou grafiku, neoplývá sice kdovíjakou barevností, ale vzhledem k lehce hororovému pojetí je to jedině dobře. Zvuky a hudba jsou spíše tlumenější, což dokonale podbarvuje atmosféru a dotváří celek. Nebýt zoufale krátké doby, kterou odhaduji u běžného hráče na nějakých 30 minut, mohlo se jednat o parádní hru, takto je to jen krátká zábava pro chvilku nudy. Každopádně doporučuji hrát večer nebo rovnou v noci :o).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Lukypec | 14.11.07 v 11:56

tahle hra je fakt super a taky hodne strasidelna a tu si mozna stahnu.Dekuji Lukypec:)


galerie

Ghost in the Attic Ghost in the Attic Ghost in the Attic Ghost in the Attic