recenze

Geo Shooters

Geo Shooters

Máte málo času a chtěli byste si zahrát nějakou extrémně malou a stejně tak zábavnou hru? V tom případě jste našli, co jste hledali, jelikož tento počin splňuje obě kritéria. Chcete o ní vědět víc?
Jistě si vzpomenete, když jste jako malí hráli jednoduché hry v digihrách. Jedna z mnoha variací mezi tetrisem, hadem a dalšími hrami byla střílečka, kde váš úkol spočíval v zničení co nejvíce čtverečků bez ztráty života.

Dnes tu pro vám mám takovéto retro. Jak jsme již nastínil, vaším úkolem bude likvidace, ale tentokrát ne kostiček, ale cizáckých kosmických lodí. Ty však už nejsou tak bezbranné, a tak po vás budou pálit všemi možnými i nemožnými zbraněmi. Aby vás to jen tak neomrzelo, tak pro vás autoři stvořili několik typů nepřátelských plavidel i jejich palby po vás a vše korunovali velkým bosem na konci některých úrovní. Ten se vyznačuje především, jak jinak, velkou výdrží a několika velmi účinnými zbraněmi, takže jeho zdolávání vám dá určitě více práce než sestřelení nějakého řadového letce. Když už máte tuto hru ohranou, je tu další pomoc, můžete si zvolit jiný, těžší styl hry a celou si ji projet ještě jednou.

Ale nyní vás už určitě zajímá jak se to ovládá. Je to velice snadné. Šipkami pohybujete se svým vesmírným plavidlem a klávesou Control střílíte, popřípadě si vybíráte položku v menu. Mimochodem mám tu pro vás tip jak se dostat dál, když přestanete na chvíli střílet, začne se vám obnovovat energie lodi, která je symbolizována červeným barem vlevo dole. Jediný problém je tedy vyhýbání se nepřátelské střelbě.

Pokud si rozebereme grafiku a zvuky, zjistíme, že vzhledem k velikosti hry to je docela kvalita, což samozřejmě vidíte z obrázků tady kolem. Co o tomto počinu říci závěrem? Snad jen to, že ho nelze než jen doporučit, jelikož se tu vyskytuje velmi solidní poměr velikost-zábava-kvalita, což nejvíce ocení lidé, kteří nechtějí stahovat nějaké velké macky a chtějí si jen oddechnout od každodenní rutiny. Lovu zdar!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Karel Májka | 04.04.03 v 11:16

Tato hra je vel mi impozantní,ale všechno má svůj malí problém a to je grafika (šit) jinak se mi líbí


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce