recenze

Genetos

Genetos

Od primitivně vypadajících potvůrek se záhy dostanete do hlubokého vesmíru, ve kterém není právě dvakrát bezpečno. Tato hra se zkrátka vyvíjí a vy se budete muset také snažit, aby vaše loď nezůstala pozadu. Jinak se početné přesile sotva ubráníte.
Pokud máte rádi vesmírné střílečky s jistou dávkou tajemství, pak by se vám tato hra mohla zamlouvat.

Na začátku jste nuceni překonat jistou dávku nudy, avšak brzy se již budete ohánět svými lasery všude kolem s pocitem, že není možné toto všechno zvládnout. Každá úroveň přichází s jinou grafikou, jinými soupeři a jiným bossem. K tomu, abyste nebyli pozadu, bude muset sbírat spousty zelených energetických kapslí, kterých si všímejte všude kolem sebe. V dostatečném množství se dočkáte celkového vylepšení vašeho kosmického plavidla. Nevzhledně vypadající létající piksli vyměníte za moderní raketu s mnohem rychlejšími zbraněmi a větší možností pohybu.

Genetos je klasickou střílečkou a je hezké, že se tvůrce pokusil o nějaké ozvláštnění. Kladné hodnocení lehce sráží celková délka hry. Velmi brzy se dostanete na konec a ani vyšší obtížnost neláká k tomu si vše zase zopakovat. Té trošky času strávené hraním litovat nebudete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Genetos Genetos Genetos

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce