recenze

GazerStar

GazerStar

Tak a máme tu novej space impact! Připravte se na vesmírnou misi! V GazerStar totiž budem lítat jednou fajnovou kosmickou lodičkou a střílet všechny možný i nemožný potvůrky, který se nás pochopitelně snažej totálně zničit!
Ve vesmírném prostředí se odehrává mnoho her, nejčastěji stříleček. Mám tu jednu takovou gamesu pro všechny lidi, co rádi lítají vesmírem a střílejí všechno, co se hýbe. Je tu GazerStar! Jak již je v takových hrách zvykem, hrajeme za malou kosmickou loďku, která se snaží prostřílet na konec levelu, kde na ní číhá, jak jinak, nejsilnější nepřítel.

V každém levelu se loď dostává do trochu jiného prostředí, takže i hlavní nestvůra v levelu je přizpůsobená danému prostředí. Například druhý level se odehrává v jakémsi hmyzím světě, kde je koncovou nestvůrou obří vosa. Dál je ve hře spousta různých bonusů, které ji pěkně oživují (druhy střel, štíty, extra životy, přídavné střílející moduly…atd.) Což je fanj, protože se to tim aspoň trošku liší od ostatních.

Hra má vážně skvělou grafiku, jak je vidět na obrázcích. Hudbu GazerStar nemá. V gamese jsou jen takové zvuky, které doprovázejí střelbu nebo výbuchy nepřátelských lodí. Tuto hru vřele doporučuji všem, co jsou jako já a rádi donekonečna ničí své protivníky a vidí svůj vlastní postup hrou. Doufám že se dostanete dál než já, protože jsem nebyl schopen se dostat přes „hlavňáska“ ve třetím levelu.

stáhnout hru
Odas

autor
/ Odas

Skóre

64 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

GazerStar GazerStar GazerStar

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce