recenze

Gauntlet Revisited

Gauntlet Revisited

Najděte co nejrychleji východ a zachraňte si tak svůj holý život. Ono totiž čelit takové početní převaze nepřátel dlouhodobě není možné. Používejte svou zbraň, získávejte zkušenosti a otevírejte truhly s pokladem.
Jednoduchá, svižná gameska, kde o soupeře není nouze. Nikdo není s vámi a všechno je proti vám.

Na začátku hry si zvolíte jednoho ze čtyř bojovníků, s kterým posléze budete prolézat chodby a otvírat všemožná dvířka dále. Každý hrdina má své specifické vlastnosti a kvality. Pak už se stačí vrhnout do boje proti času a masám nestvůr, které se neustále noří ze zničitelných děr. Jakmile tyto „továrny“ zničíte, máte chvíli klidu se porozhlédnou okolo. V místnostech naleznete různé potraviny, jež vám doplní část života, mince a zkušenostní body. Asi nejdůležitější jsou klíče. S nimi můžete otevřít dveře nebo truhly, v nichž se kromě již zmíněných věcí čas od času objeví upgrade vaší zbraně či lahvička s lektvarem.

Na hru nahlížíte shora, a tak před sebou máte velkou část hrací plochy jako na dlani. Vzhledem k tomu, že budete mít neustále plné ruce práce, je toto vyobrazení dobrá volba. Spíše odpočinková záležitost, než hra na dlouhé večery.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Gauntlet Revisited Gauntlet Revisited Gauntlet Revisited Gauntlet Revisited