recenze

Galaxy Strike

Galaxy Strike

Cítíte se jako neohrožený hrdina z béčkového akčního filmu hollywoodské produkce? Chcete osvobodit zase jednu galaxii od šmejdu z vesmíru? Tak směle do toho! A pobijte jich co nejvíc!
V této bezduché akci budete mít možnost postřílet skutečně celé tisíce nepřátel. A to ještě při dobré grafice a velmi propracovaných efektech. Při prolétávání jednotlivých misí na vás protivník bude posílat hordy stíhačů a různých tanků, vy se však nebojte a koste je, jak jen to půjde. Největší pozor si dávejte na srážky s nepřítelem a s nevyzpytatelnými meteority. Střelba z nepřátelských zbraní vám není schopna téměř nic udělat a proto se jí nebojte, jste přece neohrožený hrdina! Pokud vás však zasáhne prolétávající meteorit tak se ihned rozpadnete jako laciná čínská hračka.

Během hry můžete brát různé druhy zbraní a jejich vylepšení. Oproti svým konkurentům z tohoto žánru si ale můžete dovolit sbírat najednou všechny zbraně, protože mezi nimi můžete jednoduše vybírat tu, která se vám zrovna hodí. Já osobně bych doporučil používat raketky, které jsou do jisté míry řízené a účinné jsou na všechny druhy cílů. Konečná volba je ale na vás. Tak směle do toho! Ukažte jim, co ve vás je!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

hub081 | 13.04.08 v 22:16

Tato hra je free. Pokud se ti to nezdá tak pošli odkaz. Na tu tvoji dvacetidolarovou hru. Ale tohle ta hra určitě není!

DanioX | 13.04.08 v 13:04

ze galaxy strike lol normalne sa to vola inak a stoji to 20 dolarov :D


galerie

Galaxy Strike Galaxy Strike Galaxy Strike Galaxy Strike Galaxy Strike