recenze

Galaxy Invaders

Galaxy Invaders

Titulů podobných Galaxy Invaders jsou desítky, možná i stovky. Co to dokazuje? Jediné; vesmírné střílečky jsou stále velice oblíbené a pořád je o ně zájem. Zkuste si zahrát tu dnešní…
Galaxy Invanders vsází na osvědčený koncept, který u hráčů bodoval již před mnoha lety. Tenkrát se však jednalo jen o jednoduše zpracovanou raketku, která střílela po desítkách dalších raketek. Kostičkovaná dvoubarevná (logicky černá a bílá) grafika tenkrát byla průměrem, přesto se však jednalo o perfektně hratelný kousek, u kterého mnoho hráčů vysedávalo hodiny.

Nechápete? Upřímně; já také ne :-). Doba se ale naštěstí pohnula a pamětníci si nyní mohou oblíbený a mimořádně profláknutý titul vyzkoušet v desítkách remacích. Galaxy Invanders je právě jedním takovým… Co nám nabízí? V podstatě nic, co bychom neznali odjinud. Máme tu raketku, kterou ovládá hráč, a máme tu také desítky vesmírných objektů (raketek, asteroidů…), jenž jsou určeny k odstřelu. Přesto se stále jedná o příjemnou zábavu.

Technické zpracování je jedním z nejhlavnějších kladů hry. Grafické zpracování je parádní, zvuková kulisa pak také v žádném případě ostudu nedělá. Ať už jste pamětníky či nikoliv, naší dnešní hříčku rozhodně vyzkoušejte – stojí za to!

VAROVÁNÍ: Bohužel i tato hra od Sunny Games obsahuje drobný spyware, který by měl každý slušný antispyware/antivirový program bez problému najít a zneškodnit. Pokud se na ten "souboj" ovšem necítíte, prostě tu hru ignorujte a mrkněte se po jiném kousku. Jen nám potom nepište do diskuze, že jsme vás nevarovali. ;-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Galaxy Invaders Galaxy Invaders Galaxy Invaders Galaxy Invaders