recenze

G.I. Joe Assault On Cobra Island

G.I. Joe Assault On Cobra Island

Mlátička s elitním komandem G.I. Joe. Nakopejte teroristickou organizaci pěkně do zadku v parádním tempu a rozličných lokacích, kde vás čekají jak akční, tak jezdecké pasáže.
Do příběhu hry vstupujete jako jeden z dvojice jednotky G.I. Joe – Snake Eyes nebo Hawk. A následně vás už nečeká nic jiného, než procházení levelů a rubání všeho, co se vám postaví do cesty. Taková pohodová „beat’em all“ akce, kdy se neposunete dál, dokud na obrazovce ještě někdo žije.
Retro atmosféru doplňuje i retro grafika a jako plus vnímám rozmanitou hudbu. Nedostatky mám k ovládání hry. Souboje s hordami nepřátel se brzy stanou poměrně dost stereotypní. Ono používat stále jednu klávesu k bušení, skok a nějaký speciální útok moc nenadchne. Na druhou stranu se tyto sekce „zmlať a jdi“ střídají s pasážemi letu nebo jízdy, což je (alespoň na chvilku) příjemné zpestření.

Hra vás může zabavit, pokud nečekáte zázraky. Zjednodušené ovládání dává hře silně arkádovité rysy, což by bylo fajn. Ale žel obtížnost je dosti nevyvážená a nepřátelé vás připraví o celý život pěti zásahy, zatímco vy můžete chytit křeč do prstu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Sůvička

Sůvička | 21.12.16 v 17:06

Dobrá hra.


galerie

G.I. Joe Assault On Cobra Island G.I. Joe Assault On Cobra Island G.I. Joe Assault On Cobra Island G.I. Joe Assault On Cobra Island G.I. Joe Assault On Cobra Island

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce