recenze

FS: Revenge

FS: Revenge

Co se stane, když zatratíte sami sebe a nevíte, kdo jste ani proč tu jste, ale jediné co vás zajímá je pomsta? Těžko říct, co by se stalo zrovna ve vašem případě - nicméně dnes vám přináším možnost nahlédnout do příběhu jednoho člověka, kterému se něco podobného stalo.
Complex Softworks nemá na kontě moc her, tato hra by se proto dala brát jako solidní náhradu za dlouhou pustotu od tohoto týmu. Příběh hry Final Story: Revenge, nebo-li v překladu Poslední příběh: Pomsta, vás přenese do jisté osoby, která neví kdo je, odkud je a co se jí stalo.

Jediné co ví je, že musí naplnit svou pomstu. Na své cestě ji proto čeká mnoho nebezpečí, neboť není lehké se dostat k nejvyššímu bossovi, který na tajemnou postavu jistě vyčkává. V celém tomto dobrodružství narazíte na několik dějových postav, jenž vám rády pomohou v problému a které vám ukazují, jak správně najít sama sebe v sobě :).

Graficky se vám hra může ze začátku jevit dosti nepřehledně a chabě. Bohužel musím souhlasit s prvním dojmem, protože autoři si měli dát určitě více práce s krajinou. Mnohokrát jsem se totiž v levelech ztrácel, což není dvakrát dobře. Obzvlášť, když někam skočíte, kde nevidíte obludu, a pak se divíte, že hra skončí. Přesto musím uznat, že grafika celé hry se drží stylu a proto není tak zle, jak to může z výše uvedeného textu na první pohled vypadat.

Hudba mi do hry neskutečně skvěle padla. Jedná se o dobrou práci zvukaře ať už s výběrem a nebo mixováním. Po stránce Game-Designu mi chybí ve hře lepší rozhovory v podobě vlastních tabulek a ne pouze interní Game Makerovské šedé hlášky. Za prvé to kazí dojem z celkové hratelnosti a za druhé jsem na ty šedé tabulky zasedlý :)...

Zkrátka řečeno máte před sebou rozhodně hezkou akční plošinovku s několika zbraněmi, gravity gunem a ještě kvalitním příběhem. Rozhodně doporučuji zkusit zahrát...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

mirator | 16.04.07 v 19:30

tož máš pravdu co třetí hra je z GM snowynoid 360°teď tohle.......
kdo je tu z VCH?

Elidaron | 16.04.07 v 17:16

Heh lol...Fiola dělá moderátora i tady? :D tak o se poměju...počkej až vydám svoji hru :D ...musim FS (ne fiolasoft,ale FS :D ) Reveng srazit na kolena (I když se mi to nepovde :lol: .


galerie

FS: Revenge FS: Revenge FS: Revenge FS: Revenge

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce