recenze

Frostbite (saint11)

Frostbite (saint11)

Představuji vám vítěze 48 hodinové soutěže Ludum Dare. V roli osamělého vojáka, který střeží a hlídá hranice jednoho města, se vydáváte hledat svou manželku a co nejvíce zdroje tepla.
Arkáda nebo akce? Od obojího něco. Tvůrce hry saint11 hraje hodně na psychiku, city a atmosféru. Celou dobu cesty do města, které hlídáte, a hledání vaší ženy se potácíte na hranici vyčerpání, umrznutí, psychického zhroucení a narážíte na samé mrtvoly. Další perličkou je narážení na duchy, u kterých si vůbec nejste jistí, jestli náhodou neexistují ve vaší představě. Hru si opravdu musíte „užít“ až do konce.
Nejdůležitější je nejspíše využívat zdroje tepla, jelikož mráz je váš největší nepřítel, ale najdou se i další nepříjemnosti. Takže si jednoznačně zahrajete survival styl. Visuální stránka je na 48 hodinovou soutěž na velmi slušné úrovni, audio se dá zařadit do takového standardu. Frostbite by si určitě zasloužil mnohem větší délku, ale těch 10 minut budete určitě napnutí jak guma u kalhotek nakynuté striptérky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Frostbite (saint11) Frostbite (saint11) Frostbite (saint11)

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce