recenze

Freedom Fighter 2

Freedom Fighter 2

Boj za svobodu není vůbec jednoduchá, rychlá a už vůbec ne levná záležitost. Stačí se podívat na příklady z historie, které vše potvrzují. Stojí to mnoho životů a vůbec nemusíte být spokojeni s výsledky. Pokud se jedná o tuto hru, tak jediný život v sázce je ten váš a zabránit vyvraždění světa je solidní motivace, proč vstoupit do boje.
Jednoho večera, kdy si nerušeně a sami spíte ve své posteli, vás přepadne komando mužů v černém a zničí váš doposud jediný domov. Svého hrdiny se ujímáte v okamžiku, kdy je nepříčetný vzteky a odhodlán něco udělat.

Jak je u akčních her zvykem, máte za úkol toho rozsekat a postřílet co nejvíce. V tomto ohledu se opravdu vyřádíte. Poté co si osvojíte potřebné pohyby v tréninkové úrovni, budete muset projít několika levely a vystřílet v nich vše co se dá. Ze zbraní máte na výběr třeba kulomet, plamenomet či granát, které vám cestu ulehčí. Nepřátelé jsou docela otrlí, a tak se vyplatí neplýtvat náboji ani lékárničkami. Mezi jednotlivými úrovněmi si pak hru můžete uložit a dokoupit potřebné střelivo.

Celkově jde o kvalitní a svižnou hru, kterou (nejenom) fanoušci žánru jistě ocení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

ťťťzg | 30.12.06 v 16:20

to je takova hooooovadina!!!!!!!!!!!!!!!


galerie

Freedom Fighter 2 Freedom Fighter 2 Freedom Fighter 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce