recenze

FP-FS Computer Patrol

FP-FS Computer Patrol

Máme tu další semestrální projekt fakulty DigiPen. Tentokrát se jedná o doomařinu, kde hrajete za počítačovou hlídku! Prakticky suplujete funkci antivirového programu. Jestli to hoši z Abeosomnius Studios zvládli a udrželi celkem vysoký standard her pod záštitou DigiPenu, si nastíníme v recenzi.
Co vás hned po spuštění hry překvapí je ticho. Ano, hra je bez hudby, ale dá se to napravit. V Options si najeďte na Music Folder a zadejte cestu do adresáře, kde se vám povalují MP3 (např. C:\Dukumenty\Hudba\). Nedoporučuji dávat odkaz na CD mechaniky. Mně při tomto pokusu "zamrzl" system s neuloženou recenzí! Takže bychom FP-FS měli ozvučený a hurá do hry. Dáme si start, zvolíme adresář v našem počítači, kde budeme začínat (defaultně je nastavený Windows) a vyrážíme do boje.

Asi se vám bude zdát grafika hodně průměrná. Možná i podprůměrná! Rovnou vám musím nasat, že to není sen a že opravdu taková je. Dokonalý obraz si lze udělat z obrázků. No což, jak říká klasik: "Grafika není vše - důležitá je hratelnost!" A opravdu, hratelnost bych stavěl o něco výše nad grafiku. Pohybujete se klasiky klávesami WASD + MYŠ. Na výběr jsou 3 zbraně. Tedy jedna zbraň a dva nástroje. Kuši na ničení virů, jakousi pistolku na otevírání dveří (adresářů) a iPod, který když jsem zapnul, tak už nikdy nešel jinak vypnout, než-li Alt+Fčtyřkovým skokem do Woken. Nevím, zda-li je chyba na mé straně, ale myslím si, že tento problém celkovou hratelnost moc nezmění, protože by tento iPod (ve hře PiPod) měl sloužit k prohlížení obrázků a jiných složek a ty si lze prohlížet ve Windows. Když tohle všechno dostane člověk tak nějak do ruky, tak začne lítat mezi adresáři a střílí jeden vir za druhým... pořád dokola, dokud všechny nevystřílí... ale! Je to jedno velké ale. Mám takový dojem, že viry nahrazují Zip archívy, takže jestli žádný na hard disku nemáte, tak vás čeká pouze virtuální turistika po vašem počítači.

Podtrženo a sečteno. FP-PS Computer Patrol je zářná ukázka průměrného titulu, který nenadchne a neurazí a který určitě za zkoušku stojí. Kdo má ale slabší nervy a nestojí o možné technické problémy, tak ať dá ruce pryč a sáhne po něčem kvalitnějším. Na Freegame.cz je přeci velký výběr!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

FP-FS Computer Patrol FP-FS Computer Patrol FP-FS Computer Patrol FP-FS Computer Patrol

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce