recenze

Forward Always Forward

Forward Always Forward

Každý jistě ví, že vesmírných řezanic kopírujících Galagu nebo Tyriana vycházejí denně kýble. O to víc potěší ty kousky, které se alespoň částečně snaží ohřívat svou vlastní polívčičku. A jedním z takových "ohřívačů" je i povedený, leč trochu krkolomně pojmenovaný Forward Always Forward.
Do svých neposlušných pracek dostanete (jako obvykle) raketku. Kromě ní máte k dispozici celkem tři podobné levely, které sice není problém překonat na druhou stranu, horší je to ovšem s vaší úklidovou prací. Cílem je totiž našušnit určitý počet krystalů - a k jeho dosažení je třeba začít neprodleně likvidovat okolí. "Okolí" je sice nepohyblivé a fixní, ale je zastoupeno dobře rozmístěnou rasou, takže na počáteční natahování trika rovnou zapomeňte. Ovládání je jednoduché, ale přesto některé jeho možnosti (jako např. rotace vašeho kanónu) jsou kvůli téměř neustálému frkotu a přehnanému zájmu o vaši osobu na kůži nepřátel téměř neaplikovatelné.

Audiovizuální stránka Forward Always Forward je zhruba na úrovni lehkého nadprůměru. Nevýrazné a "rozplajzlé" textury z bryndy částečně vytahují animace, a to ať už jde o svištící (nejspíš plazmové) kulky nebo četné exploze, které vám na pozadí zpříjemní nejeden Game Over. :-)

Co závěrem? FAF je určitě dobrá hra na odreagování, ale víc nic. Jde o klasický poutavý, ale syndromem stereotypu postižený freeware, který ale narozdíl od takového Scramble jde alespoň částečně svou cestou. Což za malou pozornost určitě stojí!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Forward Always Forward Forward Always Forward Forward Always Forward Forward Always Forward