recenze

Forbidden Forest

Forbidden Forest

Chodit si tak s Rambem po lese a lukem střílet jednu ďábelskou kreaturu za druhou... Že by vás to lákalo? Tak hupky šupky klikněte na recenzi, protože Forbidden Forest je opravdu skvělá záležitost!
Začneme od píky. Forbidden Forest je stejnojmenným remakem hry z Commodore 64. Hra to byla velmi jednoduchá a s horší grafikou i na tehdejší osmibitové poměry. S panákem jste běhali po zapovězeném lese a kosili obrovské pavouky, vosy a jinou havěť. Tehdy mě to opravdu bavilo a proto jsem přivítal, že se někdo rozhodl oživit tuto zapomenutou hru. A dopadlo to na výbornou...

Opět je tu zapovězený les. Tentokrát už v příjemné trojrozměrné grafice. Místo panáka je tu John Rambo (já vím, není to on, ale vypadá tak) s lukem a neomezeným počtem šípů a odolává nájezdům pekelných stvoření. Ze začátku jsou to obří pavouci, následuje včelka Mája, která to přehnala s papaním, dále blázniví žabáci, oheň chrlící drak... dál už nepovím, abyste se mohli nechat překvapit. Co se týče ovládání, tak je také pohodové. Pohyb řeší pravá a levá šipka a nahoru + dolu nastavujete úhel výstřelu. Mezerníkem dobíjíte šíp a zároveň ho jím i střílíte.

Forbidden Forest je příkladem výtečného remake. Zachovává si původní atmosféru, ale je oděn v parádním hávu. Všechnu tu parádu ještě příjemně podbarvuje pěkná hudba. Pokud chcete zabít nudné odpoledne, tak klikněte na stáhnutí. Budete se bavit, to zaručuji!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Lokutus74 | 11.12.06 v 01:42

Původní hra je tady - http://www.youtube.com/watch?v=zxx6jvOAaJ4

Linx | 21.10.06 v 20:25

ujde to

Lokutus74 | 17.10.06 v 09:42

Díky.

artman | 17.10.06 v 09:32

Opraveno, omlouvam se..

Lokutus74 | 17.10.06 v 09:03

Chyba, pravda.

jenik | 17.10.06 v 07:21

vosi. jo.


galerie

Forbidden Forest Forbidden Forest Forbidden Forest Forbidden Forest