recenze

Fly Panic 2

Fly Panic 2

Zabít dvě mouchy jednou ranou. Ještě se vám to nikdy nepovedlo? Dnes vám k tomu dáváme senzační příležitost. A nemusíte skončit jen na dvou. Vyzkoušejte si zabíjení much ve hře Fly panic 2 a věřte, že vám to půjde lépe, než ve skutečnosti.
Nesnášíte ten otravný, neužitečný hmyz, který jen všude poletuje a bzučí? Pak je tato hra právě pro vás. Do ruky dostanete plácačku a budete zabíjet poletující masařky, úkol velice jednoduchý, ale uvidíte sami…

Čeká na vás celkem 10 levelů, v posledním bude dokonce boss, kterého zničíte trochu složitěji: po každém úderu do něj, vylétne jedna moucha, když ji zabijete, uberete bossovi jeden z 50 životů, a to vše v časovém limitu. Každá úroveň má časový limit, během kterého musíte zmasakrovat vše, co létá, jinak prohrajete.

Ovládání je velice jednoduché. Udeříte stiskem levého tlačítka myši a pravým pokládáte jakési návnady, ke kterým bude otravný hmyz přilétat. Aby to nebylo tak jednoduché, dostanete pouze 1 návnadu do jedné úrovně a další můžete získat, když nenecháte proletět rychlou vosu.

Čím více much zabijete jednou ranou, tím vyšší skóre samozřejmě dostanete. Když netrefíte žádnou, skóre se vám odečítá.

Čeká vás porce zábavy, ale bohužel jen na chvíli, protože gameska je dost krátká, ale nabízí perfektní hratelnost, ucházející grafiku a zvukovou stopu, která vás bude přivádět k šílenství ;-)

stáhnout hru
Incro

autor
/ Incro

Skóre

79 %

podobné renceze


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Fly Panic 2 Fly Panic 2 Fly Panic 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce