recenze

Flight Attack

Flight Attack

Líbí se vám foto realistická grafika? Jak by asi vypadalo takové střílení z daléké družice? Zameříte na danou oblast a polehounku zamíříte na cíl. Uf, nebude to nic lehkého, musíme zaměřovat pohybující se cíle! Zvětšit. Bum. Kus budovy je pryč, cíl letí nepoškozen pryč.
Němečtí autoři hry si zavzpomínali, když byl jejich Berlín bombardován a výsledek přenesli do počítačové podoby. Nad statickým leteckým pohledem na velikou továrnu a její okolí přelétávají stíhačky a bombardéry. Vy je sestřelujete nejspíš z družice, po tomto statickém pohledu létáte kurzorem a trefujete. Grafika prostředí je foto realistická, opravdu vypadá, jako kdybyste mířili z družice. Líbí se mi rozsáhlé prostředí, kde vidíte lesy, řeku, budovy a mnoho dalších objektů. Během časového limitu musíte dostat co nejvíce letadel, která neustále ničí vše pod sebou. Hratelnost nic moc. Graficky je hra lehoučce, lehoučce nadprůměrná. Lehce i realistická. Například prolétávající letadla se vzdalují a je tak těžší zasáhnout. Zvuk také není nejhorší. Průlety letadel jsou doprovázeny burácením motorů, vaše střelivo také není bezhlučné. Výbuchu pod vámi na zemi jsou také hezky provedeny po zvukové stránce.

Dodatek: Přišel jsem na to, že pro hráče first person stříleček je tato hra ideální na procvičení aimingu (míření pohybujících se bodů).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Miloslav Štětka | 07.11.02 v 09:49

ccxxfbvnbn

a | 31.10.02 v 15:52

fak super


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce