recenze

Flappy

Flappy

Flappy je remakem stejně se jmenující legendární logické hry z osmdesátých let. Pařba nabízí dvě stovky zajímavých a hlavně zapeklitých levelů, v nichž váš hlavní hrdina bude muset navalit červený valoun na předem určené místo a projít s ním skrze všechny nástrahy, nepříjemnosti a komplikované cesty. Jak se to dá zvládnout, na to musíte přijít sami. Tak good luck!
Kdo by neměl rád zábavné, originální a dobře hratelné hry? Takových bylo dle mého názoru nejvíce v dobách osmibitů a tehdy (v roce 1985) vznikla i gameska Flappy od dB-Softu. Nutno uznat, že s originalitou to u ní nebylo úplně stoprocentní. Část svého konceptu přebrala ze hry Sokoban a jiných podobných logických gamesek osmdesátých let. Ale protože k tomu částečně přidávala i svoje vlastní kvalitní prvky, které z ní dělali jistě mezi konkurencí své doby zajímavý produkt, je pochopitelné, že se dočkala i několika remaků, z nichž jedním z nich je česká gameska také s názvem Flappy od autorů se jmény Luboš Mačenka a Jiří Mačenka.
Hra nabízí dvě stovky různorodých a zapeklitých levelů, v nichž váš hlavní hrdina bude mít za úkol dovalit červený valoun na předem určené místo, ale přitom bude ohrožován různými nepřáteli. Ty může na chvíli zneškodnit zbraněmi, které lze v gamesce sbírat. Často budete muset i vymyslet, jak postupovat ke správnému výsledku, protože to nebude od začátku hned zřejmé. Odměnou vám bude vždy další level, pokud se vám ho povede vybojovat. Tak příjemnou zábavu...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

PavelH

PavelH | 03.05.20 v 06:50

Super hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 21.06.17 v 17:16

tak tohle znám kdysi mě to hodně bavilo

Petr | 09.05.17 v 11:12

Nejnovější verze Flappyho pro Android mobily, tablety a televize je k nalezení zde: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.panuska.tlappy.app.tv

Petr | 26.02.17 v 22:45

Flappy je dostupný v Android Play Store pod názvem Tlappy, viz https://play.google.com/store/apps/details?id=net.panuska.tlappy.application

Petr | 12.12.16 v 14:48

Zdravím, povedlo se mi, s pomocí Petra Šlechty, přepsat Flappyho na Android. Třeba tak bude přístupnější více lidem. Viz https://github.com/pe-pan/flappy.

janice11

janice11 | 16.10.16 v 18:54

Aj, to je na stažení.

sowda | 30.01.14 v 09:28

Grafika je proti původní hře hodně odbytá. Je zajímavé, že při možnostech dnešních počítačů to SHARP s s osmibitovým procesorem vyhrává.

JM | 11.12.12 v 21:57

Udělal jsem všech 200!

Karel | 08.11.12 v 02:08

Zajimave, ze grafika je obslehnuta nikoli z puvodniho Sharpu, ale z ceskeho portu na Atari

ruda | 08.01.12 v 10:59

Hrával jsem kdysi tuto hru Flappy a dlouho jsem teď hledal její přepis pro Windows.Děkuji pánům Mačenkovým za emulátor.Hru hrát mohu ,ale je těžko hratelná z důvodu střelby a uspání "žabáků".U původní hry se dali uspat i pokud byl panáček v klidu.Teď musí být v chodu směrem k "žabákovi",což není vždy možné.A tak nejde střelba a uspání použít a některé levely se nedají bez uspání vůbec hrát.Byl by to problém uspávat i v klidu,jak to původně bylo? Děkuji za odpověď.

Petr | 28.12.11 v 19:56

Mám stejný problém jako Filip , po pokusu spustit exe soubor se objeví hláška o chybě... Můžete s tím pomoci? MOC DÍKY. Petr.

filip | 03.02.09 v 16:23

ahoj ma takovej problem když to stáhnu tak to rozbalim a zapnu exe soubor ale vyskočí mi okno že nelze nejít proč děkuju


galerie

Flappy Flappy Flappy Flappy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce