recenze

Finity Flight 2: Kindgoms of Heaven

Finity Flight 2: Kindgoms of Heaven

Velejmná grafika je základním znakem dnešní akční vesmírné střílečky. Vezměme osud orbitálních stanic do vlastních rukou a zabraňme brigádě starého Vikera dobýt je a zotročit! Chce to je trochu cviku, trpělivosti a pevnou ruku! Nic víc!
Cituji: „Třicet let po Velkém kolapsu kontinentu zvaném Evropa jsme byli my, Černý pes Sebastien, jakožto největší kapitán vesmírných bukanýrů 21.století, povoláni bránit náš orbitální region před nájezdníky z Vikersovy Brigády. Musíme cestovat od stanice ke stanici a dobře sledovat, zda není potřeba naší pomoci“. Konec citace. Po takovémhle úvodu nelze než začít hru Finity Fight 2 Kingdoms of Heaven hrát.

Když opět spadneme na zem z výšin vzletných slov, uvidíme před sebou krásnou střílečku s miniaturní raketkou a vícerem herních možností, než je u takovéhoto „shooteru“ obvyklé. Chvilku si jen tak létáme po nádherně animovaném nebíčku a kocháme se, nicméně jakmile se objeví lodě jmenovaného Vikerse, jde kochání stranou a začne boj na život a na smrt. Tuhý nepřítel rotuje okolo stanic a smaží a smaží a smaží to do nich i do nás. Nesmíme se však zaleknout a začneme smažit také. Výsledkem by neměla být smaženice, ale naše drtivé vítězství, což při obtížném ovládání není úkol lehký. Zato je to výzva.

Moc jsem vám toho neřekl, ale na druhou stranu u kvalitních akčních her (viz.hodnocení) je lepší text letmo projet a už už se vrhnout na hraní. Přeji příjemnou zábavu, pevnou dlaň a chladnou hlavu. Budete to potřebovat… :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Finity Flight 2: Kindgoms of Heaven Finity Flight 2: Kindgoms of Heaven Finity Flight 2: Kindgoms of Heaven Finity Flight 2: Kindgoms of Heaven Finity Flight 2: Kindgoms of Heaven

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce